Cenk Tosun'dan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye beklenmedik hareket! Tepkisini böyle gösterdi

Cenk Tosun'dan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye beklenmedik hareket! Tepkisini böyle gösterdi

Cenk Tosun, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye karşı tepkisini açık bir şekilde göstermesi sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, dün oynanan Avusturya maçını 2-1 kazanarak Euro 2024'te çeyrek finale yükseldi. Bugün futbolcuları otel kapısında karşılayan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, milli oyuncu Cenk Tosun'dan beklenmedik bir tepki aldı.

whatsapp-image-2024-07-03-at-22-33-49.jpeg

CENK TOSUN, BÜYÜKEKŞİ'Yİ GÖRMEZDEN GELDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, milli futbolcuları otel kapısında karşıladı. Ancak Cenk Tosun, Büyükekşi'nin selamlaşma girişimine tepki göstererek onunla tokalaşmadan otobüse doğru ilerledi.

Bu tepkinin sezonun ilk aylarında yaşanan olaylarla ilişkili olduğu düşünülüyor çünkü Cenk Tosun'un bu tür sosyal medya olaylarına karşı hassas olduğu biliniyor.

mehmet5.jpg

BEŞİKTAŞ'IN STADYUMUNDA ISLIKLANMIŞ, MAÇI TERK ETMİŞTİ

Başkanlık dönemi boyunca çok tartışılan ve ismi skandallar ile anılan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünleri ve yönetimi tarafından sert eleştiriler almıştı.

2023 yılının Ekim ayında, Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi'ndeki maçını izlemek için Tüpraş Stadyumu'na gelen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, taraftarların kendisine yönelik küfürlü tepkileri nedeniyle maçı erken terk etmişti. Bu olay, özellikle Beşiktaşlı kimliğiyle tanınan Cenk Tosun'un tepkisinde etkili oldu, zira Tosun'un Büyükekşi'ye gösterdiği soğuk davranışlar, o dönemki gerilimle doğrudan ilişkilendiriliyor.

İlgili Haberler