Suriyelileri ülkeye Ekrem İmamoğlu aldı. Sabır taşı olsa çatlar un ufak olur

Suriyelileri ülkeye Ekrem İmamoğlu aldı. Sabır taşı olsa çatlar un ufak olur

Sokak röportajında konuşan bir kadının "Suriyelileri ülkeye kim aldı?" sorusuna verdiği cevap, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Muhabirin sorduğu sorulara karşılık aldığı cevaplar, izleyenler tarafından "taş olsa çatlar" yorumlarıyla değerlendirildi.

Sokaklarda yapılan ilginç röportajlar, sosyal medya platformlarında büyük ilgi çekmeye devam ediyor ve bu röportaj da dikkatleri üzerine topladı.

Muhabir, sokakta yürüyen bir kadına yaklaşarak, "Akıcı konuşuyorsun, güzel de bir Türkçen var. Suriyeliler meselesi nedeniyle ortalık biraz karıştı. Haberleri izledin mi?" diye sordu.

gttg.jpg

Kadın ise, "Karıştı karıştı da şimdi AKP'nin suçu ne, ne yapsınlar. Geldiler Türkiye'ye kovmadılar" şeklinde yanıt verdi.

Muhabir, kendi kameramanını göstererek, "Benim kameraman ara ara 'Bu Suriyelileri Ekrem İmamoğlu ülkeye aldı' diyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?" diye sordu.

Kadın, "Suriyelileri ülkeye İmamoğlu aldı, doğru söylüyor. İmamoğlu vatandaşları bırakıp yurt dışına balık yemeye gitti" şeklinde iddialarda bulundu.

tt.jpg

Muhabir, "Allah var, o balığı yemese şimdi güllük gülistanlık geçiniyorduk" diyerek yanıtladı.

Kadın ise, "Geçiniyorduk ama bir sürü de ölü oldu. Kar altında kaldılar, uç altında kaldılar, hepsi İmamoğlu'nun yüzünden" diyerek Ekrem İmamoğlu’na karşı suçlamalarda bulundu.

Muhabir, "Kar yağdı diyorsun?" diye sorunca kadın, "Evet, kar altında kaldı millet" yanıtını verdi. Muhabir, "Sen bu Suriyeli olaylarını destekliyor musun yani, gitsinler mi ülkeden?" diye sordu.

tty.jpg

Kadın, "Ben gitsinler diyorum, gitsinler" dedi.

Muhabir, "İmamoğlu getirdi, götürsün diyorsun yani" diye ekledi.

Kadın, "İmamoğlu ülkeyi batırdı. Ben huzurevinde 3 sene kaldım, milletin börekleri aldılar söyleyince"

Muhabir, "Bu İmamoğlu böbrek çalmış olabilir mi?" diye sordu.

Kadın, "O böbreği de çaldı" dedi. Daha sonra kadın, "İmamoğlu değil, onun adamıydı" diyerek, huzurevinde böbreklerin çalındığını iddia etti.