Türkan Şoray'dan aşk itirafı: İlk kez açıkladı!

Türkan Şoray'dan aşk itirafı: İlk kez açıkladı!

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Türkan Şoray, Bursa Kültür Yolu Festivali'nde gerçekleşen bir söyleşiye katıldı. Gençlere yönelik tavsiyelerde bulunan Şoray, samimi açıklamalarda bulunarak aşık olmak istediğini dile getirdi.

Türkan Şoray, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin Bursa etkinliğinde Bursalı hayranlarıyla bir araya geldi.

Türkan Şoray, Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleşen söyleşide Bursa'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Sevenleriyle buluşmanın heyecanını yaşadığını belirten Şoray, Uludağ'da birçok film çektiklerini de paylaştı.

665c7aaa9a2d4822-w1200xh790.webp

Ayrıca gençlere kitap okumalarını ve kendilerini geliştirmelerini tavsiye eden Türkan Şoray, eğitimini tamamlayamamış olmasından dolayı kendisini eksik hissettiğini aktardı. "Sinema, bana bir diploma verdi. Seyircilerim bana bir diploma verdi." diyen Şoray, yaşlı dedesi ve babaannesiyle yaşayan bir öğrenci olduğunu ve derslerini kendi kendine çalışarak başardığını belirtti.

turkan-soray-asik-olmak-istiyorum-1717342314.webp

Ancak bir gün annesinin kaldığı evde ev sahibinin kızının sinemacı olduğunu öğrenmesiyle sinema teklifi alması sonucunda eğitimini yarım bıraktığını dile getirdi.

'AŞIK OLMAK İSTİYORUM'

Usta oyuncu, "Dünyadaki bütün kitapları okumak istiyorum. 10 dil öğrenmek istiyorum. Piyano çalmak istiyorum. Ondan sonra âşık olmak istiyorum" dedi.

İlgili Haberler