Türkeş’in kızı Bahçeli’ye öfke kustu! Kimsenin haddi değil

Türkeş’in kızı Bahçeli’ye öfke kustu! Kimsenin haddi değil

MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş, Bahçeli’nin Öcalan çağrısına ateş püskürdü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Meclis'te yaptığı grup toplantısındaki konuşmasında PKK elebaşı Abdullah Öcalan için, "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" ifadelerini kullanması Türkiye gündemini hareketlendirdi.

İYİ Parti Adana adayı Ayyüce Türkeş oldu

Bahçeli’nin Öcalan çağrısına tepki üstüne tepki yağarken, bir tepki de Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş’in kızı Adana Milletvekili Dr. Ayyüce Türkeş Taş’tan geldi.

“ONLARIN ELE BAŞINI MECLİSE SOKMAK KİMSENİN HADDİ DEĞİL”

Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Taş, Bahçeli’ye şöyle tepki gösterdi: Kulaklarıma inanamadım… Bebek katili, terörist başını meclise davet edip konuşma yapmasını isteyen ve UMUT HAKKINDAN yararlansın diyen #DevletBahçeli’yi kınıyorum. Herkes oturduğu koltuğun sorumluluğunu taşımakla mükelleftir. Kimse Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in koltuğunda oturup teröre yandaşlık yapamaz.. TBMM’de yeteri kadar terörist varken birde onların ele başını meclise sokmak kimsenin haddi değildir. NOKTA.

dddd.png