TUSAŞ saldırısında kahreden ‘taksici’ detayı! Şehit düşenlerin isimleri belli oldu

TUSAŞ saldırısında kahreden ‘taksici’ detayı! Şehit düşenlerin isimleri belli oldu

Ankara TUSAŞ’ın Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yapılan hain terör saldırısında şehit düşenlerin kimlikleri belli oldu.

Şehit düşenlerin isimleri belli oldu

Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’ne (TUSAŞ) düzenlen terör saldırısına ilişkin acı bir detay daha ortaya çıktı.

Saldırı düzenleyen teröristlerin, tesis yerleşkesine taksi ile geldikleri, taksici Murat Arslan’ı öldürüp bagaja koydukları tespit edildi.

TUSAŞ şehit taksici Murat Arslan, görevinin başındaydı - Haber Jet

“BAGAJINA KOYMUŞLAR, SIRTINDAN VURMUŞLAR”

Şehit düşen taksici Murat Arslan'ın babası Mahmut Arslan'ın sözleri yürek yaktı. Arslan “Baba oğul çalışıyoruz, 3 arabayız durakta. Olay cereyan ettiğinde ben müşterideydim. Benim çocuklarımın ikisi duraktaydı. Müşteri gelmiş, hain bayan. Arabanın bagajına koymuşlar, sırtından vurdular. Acı haberi aldık. Yapacak bir şey yok. Kolumuzun biri koptu. Akşam saatlerinde haber verdiler. Oğlumun üç çocuğu vardı” dedi.

Taksici Murat Arslan kimdir, kaç yaşında, nereli? - Haberler

DOĞUM GÜNÜNDE HAYATINI KAYBETTİ

Hain saldırıda şehit düşenlerden birinin de mühendis Zahide Güçlü olduğu öğrenildi. Güçlü'nün eşinin doğum günü için kendisine gönderdiği çiçeği almak için nizamiyeye giderken terör saldırısının ortasında kaldığı ortaya çıktı.

TUSAŞ Zahide Güçlü evlilik yıl dönümü çiçeğini alırken şehit oldu - Haber Jet

Uzun zamandır Ankara’da ikamet ettiği öğrenilen kalite kontrol görevlisi şehit Cengiz Coşkun’un Alaz isminde bir çocuğu bulunduğu, Ankara'da defnedileceği öğrenildi.

TUSAŞ'taki Terör Saldırısında Şehit Düşen Cengiz Coşkun'un Sivas Nüfusuna Kayıtlı Olduğu Belirlendi - Son Dakika

Saldırıda hayatını kaybeden şehit güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan’ın Sincan ilçesine bağlı Yenikent Semti'ndeki evinin bulunduğu binaya Türk bayrakları asıldı.

TUSASA-TEROR-SALDIRISI-5-SEHIT-22-YAR_386327_107084

İlgili Haberler