Ünlü şarkıcının sahnesi değil iç çamaşırı olay oldu! Görenler tekrar tekrar baktı

Ünlü şarkıcının sahnesi değil iç çamaşırı olay oldu! Görenler tekrar tekrar baktı

Sırp şarkıcı Milica Pavlović, Novi Sad'da verdiği konserde giydiği elbiseyle dünya çapında tartışmaların odağı oldu.

Derin yırtmaçlı elbisesiyle iç çamaşırı giyip giymediği konusunda yapılan yorumlar üzerine Pavlović, Instagram hesabından açıklama yaparak bu konuya açıklık getirdi.

Milica Pavlović, 15 Haziran Cumartesi günü Novi Sad'daki Spence Hall'da 8.000'den fazla hayranına unutulmaz bir konser sundu.

00.jpg

Konser, Pavlović'in en popüler şarkılarıyla dolu coşkulu bir geceye dönüşürken, şarkıcının giydiği cesur elbise de gece boyunca konuşulan konulardan biri oldu.

ekran-goruntusu-2024-06-18-100717-srtx.webp

ELBİSENİN ALTINDA NE VAR?

Telegraf'ın haberine göre, Pavlović'in konserinde en az performansı kadar dikkat çeken unsurlardan biri de cesur elbisesiydi. Derin yırtmaçlı bu elbisenin altında iç çamaşırı olup olmadığı merak konusu oldu.

yh.jpg

Pavlović, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Elbisemin altında ten rengi bir kostüm vardı. Bu, Bojan Petrović'in 'optik illüzyon' olarak adlandırdığı bir parçaydı" dedi.

yy-001.jpg

Bojan Petrović'in tasarladığı tüm kostümlerinin sorumluluğunu üstlendiği konserde, Pavlović'in tarzı bir kez daha gözler önüne serildi. Şarkıcının moda tercihleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve çeşitli yorumlara neden oldu.

Türkiye'deki bazı kullanıcılar, konser görüntülerine ilişkin olarak, "Çok güzel bir kadın ve harika bir elbise ama alt kısmı sıkıntılı. Bu dekolte değil, aşırı gösterişli" gibi eleştirilerde bulundular.

İlgili Haberler