Verdiği kilolarla dikkat çekmişti... Kuşum Aydın tanınmaz hale geldi!

Verdiği kilolarla dikkat çekmişti... Kuşum Aydın tanınmaz hale geldi!

Son zamanlarda, şarkıcı Kuşum Aydın'ın yüzündeki değişim ve kilo kaybı sıkça konuşuluyordu. Özellikle göz kapağı estetiği geçirdiği iddia edilen Aydın'ın yeni görüntüsü, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Hayranları tarafından çeşitli yorumlar yapıldı.

Muharrem Aydın Uğurlular, popüler olarak "Kuşum Aydın" olarak biliniyor ve son dönemde verdiği kilolarla dikkat çekiyordu. Aydın, son beş ayda 17 kilo verdiğini açıklamıştı. Kilolarının yanı sıra, yüzündeki estetik operasyonlarla da gündeme gelen sanatçı, sosyal medyada yüzündeki değişimlerle adından söz ettiriyordu.

Özellikle göz kapağı sorunundan şikayetçi olan Aydın, son olarak bir estetik operasyon geçirdi ve göz kapaklarını aldırdı. Instagram hesabının paylaştığı gönderide, Kuşum Aydın'ın göz kapağı ameliyatı ve sonrasındaki değişimi büyük ilgi gördü.

uyyu.jpg

SÜREKLİ GÖZLERİM KISILIYORDU

Aydın, paylaşılan görüntülerde gözlerinin yeniden açıldığını belirterek doktoruna teşekkür etti ve "Sağlığıma kavuştum, eski halimle yeni halim arasındaki farkı göreceksiniz... Gerçekten çok mutluyum, kısa bir sürede de iyileştim" dedi. Şarkıcı, gözlerini sürekli kısıyor olmasından şikayetçi olduğunu ve operasyonun hem estetik hem de göz sağlığı açısından büyük fayda sağladığını dile getirdi.

640xauto-001.webp

“YENİDEN DOĞMUŞ”

Kuşum Aydın'ın yeni görünümü sosyal medya kullanıcıları tarafından olumlu karşılandı. Yeni haline "20 yaş gençleşmiş", "Harika gerçekten", "Geçmiş olsun artık elletmeyin", "Yeniden doğmuş", "Yüzü aydınlanmış" gibi yorumlar yapıldı.

KUŞUM AYDIN

Popüler şovmen, müzik sanatçısı ve şarkı yazarı Kuşum Aydın, İstanbul'da 1 Temmuz 1966'da doğdu. Tam adı Muharrem Aydın Uğurlular olan sanatçı, "Kuşum Aydın" lakabıyla tanınıyor ve bu lakabı, 1998'de yayınladığı "Mutlu Yıllar Kuşum Aydın" albümünden sonra kazandı. Ailenin tek çocuğu olan Aydın, eğitimine Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Cam Bölümü'nde başladı, daha sonra Tekstil Sanatları Bölümü'ne geçerek diplomasını aldı. İşletme eğitimi almak amacıyla İstanbul Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi'ne devam etti ve ardından Milano'ya giderek tekstil üzerine staj yaptı.

Üniversite yıllarında müzik kariyerine vokalist olarak adım atan Aydın, daha sonra çeşitli kulüplerde sahne almaya başladı ve Haldun Dormen'in "Çılgınlar" adlı müzikalinde rol aldı. Ayrıca bir süre Sezen Aksu'nun vokalistliğini de yapan Aydın, müzik dünyasında adını duyurmaya başladı. 90'lı yıllarda Özlem Yıldız ile birlikte televizyonlarda sabah programı olan "Sabah Şekerleri"ni sundu.

Müzik kariyerine 1995 yılında "Aydın Havası" adlı albümle başlayan Aydın, 1998 yılında Garo Mafyan'ın prodüktörlüğünde "Mutlu Yıllar Kuşum" albümünü çıkardı. Bu albümdeki "Kuşum" şarkısı uzun süre gündemde kaldı ve müzik listelerinde üst sıralara yükseldi. 2011 yılına kadar toplam 5 albüm daha çıkaran sanatçı, bir süre müzik piyasasından uzak kaldı ve program sunuculuğu yapmadı. Ancak 2015 yılında yaptığı estetik ameliyatlarla tekrar gündeme gelen Aydın, aynı yıl bir single yayınladı ve müzik dünyasına geri döndü. Ayrıca bir sabah programı yapacağını duyurarak televizyon dünyasına geri döneceği sinyalini verdi.

2008 yılında Almanya'da yaşayan Tülay Çakır ile evlenen Aydın, 2013 yılında boşandı. Ancak sanatçı, bu evliliğin formalite olduğunu belirtti.

Aydın'ın albümleri şunlardır:

1995: Aydın Havası

1998: Mutlu Yıllar Kuşum

2000: Kanki

2005: Kırmızı Kart

2009: Şeker

2010: Pardon Canım Aydın Ben

2011: Evlenme

2015: İyi ki Doğmuşum.

İlgili Haberler