Xiaomi'den taşınabilir yeni şarj cihazı: Bu güç deposu çok konuşulacak!

Xiaomi'den taşınabilir yeni şarj cihazı: Bu güç deposu çok konuşulacak!
Xiaomi'nin piyasaya sürdüğü taşınabilir şarj cihazı, yüksek kapasitesi ve hızlı şarj özelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Xiaomi, ürün yelpazesine yeni bir ek yaparak taşınabilir şarj cihazı alanında da adından söz ettiriyor. Şirket, son olarak Redmi G27Q 2025 monitör modelini piyasaya sürdüğü haberlerinin ardından şimdi de 20.000 mAh kapasiteli bir taşınabilir şarj cihazını tanıttı.

Bu yeni güç bankası, akıllı telefonlar için birden fazla tam şarj imkanı sunuyor ve 33W hızlı şarj desteği ile dikkat çekiyor. Dahili USB-C kablosu, ekstra kablo ihtiyacını ortadan kaldırarak kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Ayrıca, USB-C ve USB-A portları sayesinde üç cihaza kadar aynı anda şarj olanağı tanıyor.

xiaomi-10000-mah-pd-10w-kablosuz-tasinabilir-sarj-cihazi-kc4285700-1-236ede6a0fcf4e208465025bbed40988.jpg

ÇOK UYGUN FİYATLA PİYASAYA GİRİŞ YAPTI

Xiaomi'nin bu yeni taşınabilir şarj cihazı, uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor. Yuvarlak PC+ABS gövdesi rahat bir tutuş sağlıyor ve havacılık standartlarına uygun olarak tasarlanmış. Renk seçenekleri arasında hafif kahve ve derin uzay mavisi bulunuyor. Boyutları itibarıyla 154.5 x 73.9 x 27.8mm ve 475 gram ağırlığında olan ürün, pratik bir kullanım sunuyor.

Ürün, Çin'deki JD.com üzerinden 159 yuan (yaklaşık 22$) fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda. Xiaomi'nin bu yeni taşınabilir şarj cihazı, hem uygun fiyatı hem de yüksek kapasitesiyle teknoloji severlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Dahili kablo özelliği ve 33W'a varan çıkış gücüyle modern teknolojiyi uygun fiyatla sunan bu güç bankası, kullanıcılar için cazip bir seçenek haline geliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar