Yemeksepeti ile Getir’in yöneticileri birbirine girdi

Yemeksepeti ile Getir’in yöneticileri birbirine girdi

Türkiye’de ünlü yemek firmalarının CEO’ları birbirine girdi. İşte Yemeksepeti ile Getir’in yetkililerini karşı karşıya getiren olayın detayları…

Yemeksepeti'nin kurucusu Nevzat Aydın, sosyal medya hesabında Getir’in Tottenham Hotspur ile yaptığı üç yıllık sponsorluk anlaşması kapsamında 5 milyon Sterlin borcu olduğunun iddia edildiği bir haberi alıntıladı.

Aydın’ın bu hamlesi iki yetkili arasındaki tartışmanın fitilini ateşledi. Getir CEO’su Nazım Salur, bu iddiaların asılsız olduğunu vurgulayarak Aydın'ın bu haberden sevinç duyduğunu ima eden bir mesaj gönderdi.

Getir'in kurucusu Nazım Salur duyurdu: 'n11.com'un tüm hisselerini satın aldık' - ONLİNE ALIŞVERİŞ

GETİR CEO’SU: HASETLİĞİN DE BİR ÖLÇÜSÜ OLMALI

Nazım Salur “Nevzat bir iş bulup kendine onunla gündem olsan. Borç falan yok. Haber asılsız. Ne kadar da seviniyorsun Getir ile ilgili olumsuz bir şey gördüğünde. Hasetliğin de bir ölçüsü olmalı” dedi.

Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın 27 milyon doları çalışanlarına dağıttı | Fortune Turkey

“2 MİLYAR DOLAR BATIRDIN DA BENİM İKİ TANE YAZIMI MI KALDIRAMADIN?”

Salur’un bu mesajı üzerine iki isim arasında şu diyalog geçti:

NEVZAT AYDIN: Kendime göre bayağı yoğunum, sağ ol. İçinde olduğum sektör ile ilgili - Türkiye internet ekosistemi - bayağı flaş bir gündemsiniz bence. Duyduklarımın veya bildiklerimin küçük bir kısmını bile yazmadım Nazım. 2 milyar $ batırdın da benim iki tane yazımı mı kaldıramadın?

NAZIM SALUR: Biz %93 ciromuzu yaptığımız Türkiye'de operasyonlarımıza devam ediyoruz. Dükkanı kapatmadık, şirketi satmadık ki para batmış olsun. Markamıza yerli yersiz saldırırsan hukuki yolla cevap alacaksın. Sana başka da cevap vermeyeceğim. İşim çok gerçekten.

NEVZAT AYDIN: Beni yargıyla tehdit ediyorsun yani? Avukat orduna bir danışıp da öyle yapsaydın abuk subuk tehdidini keşke. İşinin çok yoğun olduğunu da tahmin ediyorum, Allah kolaylık versin. Başın hafifleyince devam edelim; daha yeni başlamıştık, böyle kaçıp gitmek olmadı. Madem bana bulaştın, sonunu getirmen lazımdı.

Nevzat Aydın son olarak “Getir'in kurucusu Nazım Salur bu haberi yalanladı, böyle bir borcun olmadığını söyledi” dedi.

Getir işçisi zor çalışma koşullarını anlattı: 'Ben 12 saat çalışan bir köleyim'

ekran-goruntusu-2024-05-22-094642.png

ekran-goruntusu-2024-05-22-094659.png

İlgili Haberler