Yoğun bakımdayken aldatılmıştı. Ünlü oyuncu Burak Sergen’den balayı pozu geldi

Yoğun bakımdayken aldatılmıştı. Ünlü oyuncu Burak Sergen’den balayı pozu geldi

Ünlü oyuncu Burak Sergen, bir ay önce dördüncü kez nikah masasına oturdu. Eşi Gizem Şağban Sergen ile balayına çıkan çift, mutluluklarını sosyal medyada paylaştıkları neşeli ve romantik pozlarla gözler önüne serdi. Çiftin romantik hallerine beğeni yağdı.

Burak Sergen, 2021 yılının haziran ayında sevgilisi Nihan Ünsal ile evlenmişti. Aldatıldığını iddia ederek boşanma davası açan ünlü oyuncu ocak ayında boşandı. Sergen, aradığı mutluluğu sonunda buldu ve bir ay önce tiyatrosunun genel koordinatörü Gizem Şağban Sergen ile evlendi.

ttataa-hx28.webp

"CİCİ BİR ARKADAŞIMDI KARIM OLDU"

63 yaşındaki ünlü oyuncu, basın mensuplarına "Cici bir arkadaşımdı, şimdi çok sevgili bir karım oldu" şeklinde konuştu.

nafaka-yuzunden-mal-varligini-satip-kredi-cekti-16139982-3788-o.webp

ROTALARINI İSPANYA'YA ÇEVİRDİLER

Balayı planları kapsamında önce yurt dışı, ardından yurt içi seyahatler yapacakları öğrenilen çift, Ege koylarındaki tekne gezisinin ardından rotalarını İspanya'ya çevirdi. Barcelona'ya giden Burak Sergen ve eşi, balayı fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak romantik anlarını takipçileriyle paylaştı.

aa-uvn7.webp

“İYİ TATİLLER REİS"

Burak Sergen, eşiyle yaptığı tekne gezisinden de kareler paylaştı. Takipçileri, bu paylaşımlara "Çok sevimli bir çift ve mutlu tatiller efendim", "Yakışır mutluluk", "İyi tatiller reis" gibi yorumlarla beğenilerini dile getirdi.

nanaaa-jvv2.webp

BURAK SERGEN KİMDİR

Hudutsuz Sevda dizisinde rol alan oyuncu Burak Sergen, geçtiğimiz gün nikah masasına oturmuştu. Ünlü oyuncu balayına çıktı. Tatilden romantik anlarını paylaşan Burak Sergen'in özel hayatı merak konusu oldu. İşte Hudutsuz Sevda'nın Rızvan'ı Burak Sergen'in hayatı.

sasassff-oiu4.webp

9 Şubat 1961'de Ankara'da doğan Burak Sergen, 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. Mezuniyetinin ardından stajını Bursa Devlet Tiyatrosu'nda tamamladı. Staj sonrası Ankara Devlet Tiyatrosu'na atanan Sergen, burada kariyerine devam etti ve daha sonra kendi tiyatrosunu kurdu. Ayrıca, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

ssassaa-a0ck.webp

Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde rol alan sanatçı, şu anda "Hudutsuz Sevda" dizisinde Rızvan Leto karakterini canlandırıyor.

İlgili Haberler