Ahu Tuğba’nın kızı açıkladı! Tek bir şey istemiş! Cenazede Bülent Ersoy detayı

Ahu Tuğba’nın kızı açıkladı! Tek bir şey istemiş! Cenazede Bülent Ersoy detayı

Cenazesi ABD’den Türkiye’ye getirilen Ahu Tuğba’nın vasiyetindeki tek isteğini kızı açıkladı.

Tek bir şey istemiş! Cenazede Bülent Ersoy detayı

Yeşilçam’ın usta oyuncularından Ahu Tuğba’nın cenazesi, yurt dışından Türkiye’ye getirildi, Tuğba sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

1 Eylül’de Amerika’da hayatını kaybeden usta oyuncunun tek isteğini ise kızı Anjelik Calvin, açıkladı.

Ahu Tuğba'nın Vefatı ve Cenaze Töreni – Merhaba İzmir

“BENİ BURADA BIRAKMA” DEMİŞ

Cenazede gözyaşlarına boğulan genç kız "Tek bir şey söyledi kızım ben dedi, beni burada bırakma bir şey olursa dedi. Onu da Allah'ın izniyle yerine getirdik. Bir de duayı bırakma oku dedi" ifadelerini kullandı.

Ahu Tuğba Son Yolculuğuna Uğurlandı - Gündem - Dizisi Yeni Bölüm

“CENAZEYİ TAŞIMASI 10 BİN DOLARIN ÜSTÜNDE TUTTU”

Günler sonra ülkesine getirilen Ahu Tuğba'nın kızı “Annemi ansızın kaybettiğim için sayın gazeteci büyüklerim Selçuk Akdağ ve Nurettin Soydan abilerime ulaşarak, cenazeyi getirtebildim. Sayın bakanım Mevlüt Çavuşoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Cemil Kalyoncu'ya, onlar da yardımcı oldular. Annemin kendi ekmeğiyle de bir miktar ödeme yapıldı. Sadece cenazeyi taşıması 10 bin doların üstünde tuttu, morg paraları dahil değil. Böyle şeyler hiç önemli değil, ölümlü dünya. Önemli olan biz Allah katında onu toprağa verelim, Rabbim bizi affetsin” diye konuştu.

Ahu Tuğba'nın cenazesinde Serpil Çakmaklı'dan törene katılmayanlara sitem: Ölüm bir gün hepimizin kapısını çalacak

“KOCAMI BÜLENT ERSOY İLE BASTIM”

Cenaze dikkat çeken bir olayda yaşandı. Ahu Tuğba’nın yıllar önce “Kocamı Bülent Ersoy ile bastım” dediği gazeteci Olcay Ünal Sert da cenazeye katıldı. Sert’e Bülent Ersoy’un cenazeye katılmaması hatırlatılarak “Bülent Hanım'la ilgili, barıştılar mı daha sonra" sorusu soruldu.

“TELEFONUNU İSTEDİ AMA…”

Sert ise "Kocamı Bülent Ersoy ile bastım demişti. Her ikisinin de aradığını biliyorum ama birbirlerine ulaşabildiler mi onu bilmiyorum. Anjelik de vefat sonrası ulaşmak için telefonunu istedi ama... Burada olmamasını buna bağlamıyorum Müjde Ar Bodrum'da Bülent Hanım Antalya'da” dedi.

Ahu Tuğba kimdir, ne zaman öldü ve neden öldü, cenazesi ne zaman? Ölümünden günler sonra Türkiye'ye getirildi! - Magazin Haberleri

İlgili Haberler