Ajda Pekkan'ın stadyum konserinde kazanacağı ücret dudak uçuklattı

Ajda Pekkan'ın stadyum konserinde kazanacağı ücret dudak uçuklattı

Süperstar Ajda Pekkan, kariyerinde bir ilk olan stadyum konserine hazırlanıyor. Pekkan, 12 Haziran’da Beşiktaş Stadyumu’nda birçok sanatçı arkadaşıyla aynı sahneyi paylaşacak. Pekkan’ın, bu konserden alacağı ücret dudak uçuklattı.

12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda gerçekleşecek olan bu büyük etkinlik için detaylar netleşmeye başladı. Sahneyi birçok sanatçı arkadaşıyla paylaşacak olan Ajda Pekkan iddiaya göre 8.5 milyonluk bir gelir elde edecek.

oo.jpg

SAHNEYE 13 ÜNLÜ İSİM EŞLİK EDECEK

Stadyum konseri büyük ilgi gördü ve biletler hızla tükendi. Sahneye 13 ünlü ismin eşlik edeceği konser için hazırlıklar ise tüm hızıyla devam ediyor. Pekkan, özel bir diyet programına başladı ve kısa sürede 3 kilo verdi.

.jpg

BİLETLER HIZLA TÜKENMEYE BAŞLADI

Konser için özel olarak tasarlanan 4-5 farklı kostümünün, aksesuarlar ve ayakkabılarla birlikte 450 ile 500 bin TL arasında bir maliyeti olduğu söyleniyor.

Biletlerin fiyatı 700 liradan başlayıp 15 bin liraya kadar çıkıyor ve şimdiden büyük bir kısmı satıldı. Ajda Pekkan'ın bu dev konserden sağlayacağı gelir ise 8.5 milyon TL olarak tahmin ediliyor.

DÜNYA STARI OLMAK YERİNE PARAYI TERCİH ETTİ

Ahmet San, katıldığı bir programda Ajda Pekkan'ın dünya starı olamamasının sebebini açıkladı.

Pekkan'ın dünya sahnesinde yükselme fırsatını paraya tercih ettiğini belirten San, şu ifadeleri kullandı:

"Ajda Pekkan'a, Elvis Presley ve birçok büyük Fransız şarkıcısı için besteler yazmış bir Amerikalı hayran olmuştu ve ona muhteşem bir şarkı vermişti. 1974'lerde her yerde Ajda Pekkan şarkıları çalıyordu. O zamanın en büyük Fransız şarkıcılarından Enrico Macias, Ajda ile birlikte Olympia'da sahneye çıkıyordu. Avrupa sahnesinde yıldız olma yolunda ilerlerken, Ajda Bebek Belediyesi'nden 6 aylık iş ve diğer maddi olanakları peşin aldığı için bu fırsatı kaçırdı."

ahmet2-1605202429205cf8.webp

İlgili Haberler