AKP’nin Erdoğansız yeni formülü sızdı! rakibi ortaya çıktı

AKP’nin Erdoğansız yeni formülü sızdı!   rakibi ortaya çıktı

Değişim ve yumuşama rüzgarlarının estiği AKP’de Erdoğansız yeni formül kulislerden sızdı. Erdoğan’ın yerine düşünülen 4 isim kim? İşte 4 rakip!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener ile sürpriz görüşmesi sonrası gözlerin çevrildiği AKP’de çatırtılar başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden aday olmasının mümkün olmadığı konuşulurken, kulislerden sızan bilgiler AKP’lileri düşündürdü. Erdoğan’ın yerine hangi isimler düşünülüyor? İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Samimiyseniz yeni yasama döneminde başörtüsü meselesini anayasa ile teminat altına alalım

Gazete Duvar’da yer alan habere göre, aday olmasa da siyaseti bırakmayacağı savunulan Erdoğan’ın yerine geçecek isimler şimdiden konuşulmaya başlandı.

Kulislerden sızan bilgiye göre, AKP’den çıkarılacak Cumhurbaşkanı adayları arasında gelen ilk isim Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar.

Selçuk ve Haluk Bayraktar, Cumhurbaşkanı'nı 'düşük faiz' konusunda yanıldığına ve Şimşek'e ihtiyacı olduğuna ikna etmeye çalıştı” - Serbestiyet

Bayraktar dışında ismi geçen diğer kişiler ise Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz.

Erdoğan'dan Numan Kurtulmuş kararı | Rudaw.net

ERKEN SEÇİM SİNYALİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden aday olabilmesi adına erken seçime gidilebileceği ihtimali de değerlendirmeler arasında yer alıyor. Olası erken seçim kararıyla, Erdoğan’ın görev süresinin uzatılmasının sağlanacağı iddia ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerine Cevdet Yılmaz vekalet edecek | Ticaret Gazetesi

“EMANET DEVRİ OLACAK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde “Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak” ifadelerini kullanmış, “ Aday olabilir mi?” sorusu tartışma yaratmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferi, Rus medyasında geniş yer aldı - Avrasya'dan - Haber - TRT Avaz

BOZDAĞ’DAN ERDOĞAN’IN ADAYLIĞINA YEŞİL IŞIK

AKP Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, "TBMM tarafından seçimlerin yenilenmesine karar verilmesi halinde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın üçüncü defa Cumhurbaşkanı Adayı olması anayasal hakkıdır” diyerek dikkat çeken bir açıklama yapmıştı.

İlgili Haberler