Akşener yeniden sahnede! Dikkat çeken Mansur Yavaş detayı

Akşener yeniden sahnede! Dikkat çeken Mansur Yavaş detayı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi kulisleri hareketlendiren İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, Mansur Yavaş ile nikah şahidi oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı sürpriz görüşme sonrası siyaset dünyasının gündemine oturan İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, bu kez de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüntülendi.

Meral Akşener ve Mansur Yavaş, İYİ Parti’nin eski yöneticilerinden Sedat Aksakallı’nın kızının düğününde nikah şahidi olarak yer aldı. İki isim de düğünde büyük ilgi gördü.

ekran-goruntusu-2024-06-10-093212.png

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AKP'nin eski bakanlarından Recep Akdağ ve Taner Yıldız da düğüne katılan isimler arasında yer aldı.

Meral Akşener ve Mansur Yavaş uzun bir aradan sonra aynı karede!

AKŞENER NEŞELİ, YAVAŞ’IN SURATINDAN DÜŞEN BİN PARÇA

Nikah kıyılırken çekilen fotoğrafta Akşener’in masanın sağ, Yavaş’ın ise sol tarafında ayrı yerlerde durdukları görüldü. Akşener’in gülümseyen tavrı yanında Yavaş’ın suratının asık olması ise büyük dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2024-06-10-093133.png

KORKAK GÖNDERMESİ OLAY OLMUŞTU

Mansur Yavaş'ın, Akşener'e yönelik “Adaylığımda samimi olsaydı, altılı masada ismimi gündeme getirebilirdi” ifadeleri gündem olmuş, Akşener, Yavaş’ın cesaret gösteremediğini ve milletin talebini kabul etmeye korktuğunu belirterek şunları söylemişti: O cesareti gösteremedi. O mücadeleyi veremedi. Sonuçta o günler geçti.

İmamoğlu ve Yavaş, Meral Akşener ile İYİ Parti Genel Merkezi'nde görüştü | Euronews

Akşener'in altılı masadan kalktığı dönemde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, kendisini geri dönmesi için ikna etmeye gitmişlerdi.

İlgili Haberler