Asitli dehşet. Saçımdan tutup yüzüme attı

Asitli dehşet. Saçımdan tutup yüzüme attı

Çanakkale'de masaj salonu çalışanının yüzüne kimyasal sıvı attığı iddia edilen sanık hakim karşısına geçti. Olayda sol gözünü kaybeden mağdur B.A., ''Saçımdan tutup, asidi yüzüme attı'' dedi.

Çanakkale 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, "canavarca hisle silahla kasten yaralama" ve "kadına karşı basit yaralama" suçlarından tutuklu yargılanan sanık R.A., Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya katıldı. Mağdurlar B.A. ve T.Y. ile avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.

Sanık R.A., duruşmada ifade verirken, iki yıldır düzenli olarak gittiği masaj salonunda olaydan 5 ay önce tanıştığı müşteki B.A. ile dışarıda da zaman zaman görüştüğünü ve duygusal bir bağ kurduklarını söyledi.

Masaj salonunun alt katında iş yeri sahibinin evinin mermerlerini yaptığını ve işinde kullanmak üzere olaydan 10 gün önce internetten asit sipariş ettiğini iddia eden R.A., asidi sulandırmak için üst kata çıktığında B.A. ile konuşmak istediğini ancak tartışma yaşandığını aktardı.

Masaj salonunda asitli saldırı: ''Saçımdan tutup, yüzüme attı'' | 3. Sayfa

İlgili Haberler