Asker eğlencesinde alt geçidi kapatanlara ceza yağdı

Asker eğlencesinde alt geçidi kapatanlara ceza yağdı

Ümraniye'de, asker eğlencesi sırasında Necip Fazıl Alt geçidini trafiğe kapatan 4 kişiye toplamda 7 bin 590 lira ceza kesildi.

Dün akşam Necip Fazıl Alt geçidinde meydana gelen olayda, asker uğurlama töreni için bir araya gelen bir grup, konvoy yaparak alt geçidi trafiğe kapattı. Grup üyeleri araçlarından inerek meşaleler yakıp dakikalarca trafiği durdurdu. Bu durum karşısında diğer sürücüler, protesto amacıyla korna çaldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, olayın sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine çalışma başlattı ve yapılan incelemeler sonucunda Necip Fazıl Alt geçidinde yol kapatma eylemine katılan M.E., E.S., M.D. ve İ.E. isimli sürücülere cezai işlem uyguladı. Sürücülere 'Konvoy Yapmak', 'Yüksek sesli müzik sistemli araç kullanmak' ve 'Saygısızca araç kullanmak' suçlarından toplamda 7 bin 590 lira ceza kesildi.

Ayrıca, 4 sürücü hakkında 'Karayollarında ulaşım araçlarını kişilerin hayat, sağlık ve mal varlığı açısından tehlikeli olabilecek şekilde sevk ve idare etmek' suçundan adli işlem başlatıldı.

74233-2.jpg

74233-3.jpg

74233-4.jpg