Astrolog Ayça Aydın Türkiye’yi bekleyen 2 felaketi açıkladı! Hazır olun

Astrolog Ayça Aydın Türkiye’yi bekleyen 2 felaketi açıkladı! Hazır olun

Astrolog Ayça Aydın, 14 yılda bir yaşanan Jüpiter-Uranüs kavuşumunun Türkiye ve dünya üzerindeki etkilerini değerlendirdi.

Aysu Mola’nın YouTube kanalında konuk olan Ayça Aydın, kavuşumun getireceği etkileri tek tek anlattı.

Teknolojik cephenin gelişmesinin biraz korkutucu olabileceğini işaret eden Aydın “İnsan gücünün azaldığı, işçi çıkarma olaylarının arttığı, teknolojiye köle olduğumuz bir dönem oldu. Bizim burada doğayla ve insanlarla iç içe olmak için inatlaşmamız gerekir. Ama şuan çok mümkün görünmüyor” dedi.

6y.jpg

HEM DEPREM HEM NÜKLEER SİLAH İKİSİ BİRDEN

Aydın, dünya ve Türkiye üzerindeki olumsuz etkilerini ise şöyle açıkladı:

Bu kavuşum ülkemizi savaşsal ve ekonomik olarak sert etkileyecek. Biz bu zamana kadar bozuk bir ekonomiden konuşuyorduk o sadece fragmandı. Artık daha derinden ve güçlü hissedeceğiz. Bu kavuşum dünya genelinde nükleer operasyon ve saldırıları da gösterir. Hem depremleri hem nükleer silahları gösteriyor. Ülkemiz için daha fazla silah üretiminin olacağını söyleyebiliriz. İran yine çok fazla hareket edecek. Bu Kıbrıs’ı da sıkıntıya sokacak gibi görünüyor.

poi.jpg

DOĞAL GAZ ÇIKAR MI?

Aydın, Aysu Mola’nın “Doğal gaz bulundu denildi bir dönem, ne oldu iyi bir şeyler duyacak mıyız?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

Orta Doğu’nun hamleleri nedeniyle Türkiye bu gazı şuanda açığa çıkaramaz gibi duruyor. Bu yeni kazılar, keşifler bunlar Ağustos 2025 gibi tetiklenir gibi duruyor. Bu dönemde askerimize, polisimize çok iftira atılacağı bir döneme gireceğiz.

Bu kavuşum 11. eve düşecek bu da Meclis’teki değişiklikleri işaret ediyor. Mayıs’a yayılan bir enerji olacak. Resmi açıklamaları çokça görebiliriz.

Spor camiasında üzücü haberler alabiliriz. Ani ölümler, kalp rahatsızlıkları dünya genelinde görebiliriz.

Türkiye Dünya Ekonomi Ligi'nde 17'nci Sıraya Yükselecek - Ekonomi Gerçekleri

İlgili Haberler