Bahar Candan ne söyledi de Seçil Erzan çıldırdı! Koğuşta birbirine girdiler

Bahar Candan ne söyledi de Seçil Erzan çıldırdı! Koğuşta birbirine girdiler

Bir moda yarışmasıyla tanınan Bahar Candan ile Türk futbolunda büyük vurguna imza atan Seçil Erzan, aynı koğuşta kalıyor. İkili arasındaki çıkan büyük kavgayı infaz memurlarının ayırdığı öğrenildi.

Ablası Nihal Candan’ın cezaevinde 37 kiloya düşerek tahliye olmasının ardından, kendisine zarar veren Bahar Candan, hastaneden geri cezaevine gönderildi. Cezaevine gönderilen Candan’ın psikolojisinin bozulduğu ve Seçil Erzan ile dolandırıcılık nedeniyle kavga ettiği öğrenildi.

665ec97c00356868.webp

“DOLANDIRICI, DOLANDIRICI”

Bahar Candan, Erzan’a “dolandırıcı” diye hitap etmesi üzerine ikili arasında tartışma başladı. Erzan, “Sen de dolandırıcılık suçlamasıyla buradasın” diye karşılık verince Candan’ın ses tonu yükselerek “Dolandırıcı, dolandırıcı, dolandırıcı” diye sürekli bağırması sonucunda infaz koruma memurları koğuşa müdahale etti. Candan, cezaevi yönetiminden sürekli olarak Seçil Erzan ile tartıştığı için uyarı aldı.

665ecceb169bd367-w1200xh709.webp

TUTANAK TUTULDU

Emrullah Erdinç'in haberine göre; önce ikiliyi sakinleştiren memurlar, ardından Erzan’ın şikayeti üzerine tutanak tuttu.

Cezaevinde yemek yememe hastalığına yakalanarak 37 kiloya kadar düşen ve ardından tahliye edilen sosyal medya fenomeni Nihal Candan, katıldığı bir YouTube kanalında cezaevi günlerini ve Seçil Erzan’ı anlatmıştı. Candan, “O içeri bizden 7 ay önce girmiş. Açıkçası onunla çok kalmak istemiyordum çünkü karşımızda sürekli panik halinde, savaş modunda, ölüm korkusu yaşayan birisi olması kardeşim Bahar’la bize iyi gelmeyeceği için” ifadelerini kullanmıştı.

665ecd4fb76ab965-w1200xh1548.webp

NE OLMUŞTU

" Sazan Sarmalı" adı verilen soruşturma kapsamında sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler ile Hacı İsrafil Sağlam, "suç örgütüne üye olma" ve "kara para aklama" suçlamalarıyla gözaltına alınıp ardından cezaevine gönderilmişti.

ttu.jpg

ANOREKSİYA HASTALIĞINA YAKALANIP TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Nihal Candan’ın yeme alışkanlığının bozulmasıyla birlikte "anoreksiya" hastalığına yakalanarak 37 kiloya düşen Candan'ın sağlık sorunlarının olduğu nedeniyle tahliye edilmişti.

İlgili Haberler