Ünlü şarkıcı Selen Görgüzel'e ev sahibinden şok! Annem oturacak dedi dava açtı

Ünlü şarkıcı Selen Görgüzel'e ev sahibinden şok! Annem oturacak dedi dava açtı

Şarkıcı Selen Görgüzel, eski eşi Hamdi Alkan’dan boşandıktan sonra kızıyla birlikte Beşiktaş Ortaköy’de lüks bir siteye taşındı. Ev sahipleri, “Annemiz oturacak” diyerek Görgüzel’e karşı dava açtı. Mahkeme ilk celsede kararını verdi. İşte haberin detayları...

Hamdi Alkan’ın eski eşi şarkıcı Selen Görgüzel, “ Annemiz oturacak” diyerek ev sahibinin açtığı davayı kaybetti. Mahkeme Görgüzel’in havuzlu lüks sitede aylık 20 bin liraya oturduğu Ortaköy’deki evi tahliye etmesine karar verdi.

gorguzel-hamdi-alkan-001.jpg

Görgüzel’in, ev sahibi Seda Y. ile imzaladığı 7 Mart 2022 tarihli kira kontratını, Hamdi Alkan da ‘kefil’ olarak imzaladı. Görgüzel, eşinden boşandıktan sonra taşındığı ve ‘saray yavrusu’ adını verdiği evi ile ilgili geçen yıl dikkat çeken bir dava açıldı. İstanbul 22. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde açılan davada, Görgüzel’in evi tahliyesi talep edildi. Selen Görgüzel, eşinden boşandıktan sonra davalık olduğu daireye taşındı.

whatsapp-image-2024-06-02-at-12-44-31-3-001.jpg

KALACAK BAŞKA EVİ YOK

Evin sahipleri adına mahkemeye sunulan dilekçede, “Davacıların annesinin kalacağı evi yok. İlerleyen yaşı ve yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile bu eve taşınmak dışında başka çaresi yok” denildi. Tanık olarak dinlenen anne S. K. de benzer yönde ifade verdi. Görgüzel’in yaşadığı sitedeki kiraların ise aylık 100 bin TL seviyesinde olduğu kaydedildi.

whatsapp-image-2024-06-02-at-12-44-32-001.webp

‘AMAÇ KİRAYI ARTIRMAK’

Selen Görgüzel ise savunmada, davanın reddine karar verilmesini istedi. Savunma dilekçelerinde “Davacıların ihtiyacı samimi ve zaruri değil. Yaşanan enflasyondan doğan fahiş kira artışları nedeniyle kiracılarından yüksek kira bedeli talep ediyor. Bu kabul edilmediğinde de onları çeşitli bahanelerle tahliye etmeye çalışıyorlar” denildi.

whatsapp-image-2024-06-03-at-22-04-01-001.webp

GÖRGÜZEL’İN EVİ TAHLİYE ETMSİ İSTENDİ

Yapılan yargılama sonrası mahkeme ilk duruşmada kararını verdi. Mahkeme, Selen Görgüzel’in evi tahliye etmesini istedi.

whatsapp-image-2024-06-03-at-22-04-01-1-001.webp

SON SÖZÜ İSTİNAF SÖYLEYECEK

Mahkemenin verdiği tahliye kararı İstinaf Mahkemesi’ne taşındı. Görgüzel’in avukatı, mahkemenin hatalı bir karar verdiği görüşünde. Seda Y.’nin avukatı ise verilen kararın onanması talebinde bulundu.

İlgili Haberler