Bahçeli öldü iddiaları sonrası MHP’den ilk açıklama

Bahçeli öldü iddiaları sonrası MHP’den ilk açıklama

MHP Lideri Bahçeli’nin ‘sağlık durumunun kötü olduğu’ iddialarına ilişkin MHP’den ilk açıklama geldi.

‘Bahçeli öldü’ iddiaları Ankara’yı hareketlendirmişti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Devlet Bahçeli Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" adıyla hayatının anlatılacağı bir kitabın çıkacağı söylenmişti.

Kitabın duyulmasının ardından sosyal medyada Bahçeli’nin sağlık durumunun kötü olduğu, hatta öleceği iddialarının ardı arkası kesilmedi.

Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Devlet Bahçeli öldü mü? - Aydın Haber, Son Dakika Aydın Haberleri| Aydinpost.com

“SAĞLIĞI GAYET YERİNDE”

Daşdemir, Bahçeli’nin sağlık durumunun kötü olduğu iddialarını yalanlayarak “Ülkücü hareketin ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli ile ilgili çıkan yalan haberlere inanmayın sağlığı gayet yerinde Cenab-ı Allah sağlıklı uzun ömür nasip eylesin" açıklamasını yaptı.

Resim

MHP’DEN İLK AÇIKLAMA

Bir açıklama da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’den geldi. Özdemir, şunları söyledi: Sayın Genel Başkanımızı hedef alan ve sosyal medya üzerinden yürütülen dezenformasyonla alakalı çabalar partimiz tarafından tespit edilmiş ve gerekli bilgiler (dezenformasyonu üreten ve yayan sosyal medya hesapları) İçişleri Bakanlığı ile paylaşılmıştır. Emniyet Teşkilatımız konuyla ilgili tahkikatlarını vakit kaybetmeksizin başlatmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

dwdew.png