Çapkınlıklarıyla bilinen Mehmet Ali Erbil’in o eski halinden eser yok şimdi! Göz ucuyla bile bakmadı

Çapkınlıklarıyla bilinen Mehmet Ali Erbil’in o eski halinden eser yok şimdi! Göz ucuyla bile bakmadı

Mehmet Ali Erbil, sevgilisi ile Mehtap'ı izlemeye gitti. Sevgilisine ve Erbil’e özel ilgi gösteren Mehtap yanlarına gelip şarkı söylemesine rağmen ortamdan tamamen kopuk Mehmet Ali Erbil'in o anları sosyal medyada gündem oldu.

Yıllardır bitmek bilmeyen çapkınlıklarıyla tanınan Mehmet Ali Erbil’den eser kalmamış. 67 yaşındaki ünlü şovmen, kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile bir süredir aşk yaşıyor.

18828137-728xauto.webp

“BAKMAMAK İÇİN DİRENİYOR”

Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan ile birlikte Popstar Mehtap'ı dinlemeye gitti. Bu anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Mehmet Ali Erbil’in ortamdan tamamen kopuk halleri dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada viral olan anlara 'Bakmamak için direniyor' şeklinde yorumlar yapıldı.

gtfg.jpg

Mehmet Ali Erbil'in, kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a evlilik teklifi ettiği ve gönlünü kaptırdığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ünlü şovmen, bu iddiaları sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla doğrularken, evlilik ve çocuk sahibi olma konusuna da olumlu baktığını belirtmişti.

uh.jpg

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Ünlü çift, son olarak Popstar yarışması ile tanınan Mehtap'ı dinlemeye gitti. Mehtap, Erbil ve sevgilisine özel ilgi gösterip yanlarına gelerek şarkı söyledi Erbil'in ortamdan tamamen kopuk halleri, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

yy-001.jpg

O ANLARA YORUM YAĞDI

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisinin bu görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Kullanıcılar, "Mehmet Ali Erbil'in orada olduğunun farkında mı?", "Bakmamak için direniyor", "Komadan çıkamamış gibi duruyor" şeklinde yorumlar yapıldı.

640xauto-001.webp

İlgili Haberler