Danla Bilic takipçilerini uyardı! Üç senedir kurtulmak için uğraşıyorum yalvarıyorum yaptırmayın

Danla Bilic takipçilerini uyardı! Üç senedir kurtulmak için uğraşıyorum yalvarıyorum yaptırmayın

Popüler sosyal medya fenomenlerinden biri olan Danla Biliç, estetik operasyonlarıyla sık sık gündemde. Ünlü fenomen son yaptırdığı işlemden pişmanlık duyduğunu açıklayarak takipçilerini uyardı.

YouTube'da kariyerine başladığı günden beri görünümüyle tartışmalara neden olan Biliç, önce tüp mide ameliyatı geçirerek kilo vermiş, ardından bir dizi estetik operasyon geçirmişti. Son olarak "Aquafilling" ameliyatı olan Biliç, yaşadığı deneyimi takipçileriyle paylaşarak uyarıda bulundu.

666310b7e473eed5336a0cb7.webp

ESTETİKLERİ ÇOK KONUŞULUYOR

Fenomen Danla Biliç, son zamanlarda rapçi Çakal'a olan ilgisinden dolayı da sık sık magazin gündemine geliyor. Özellikle estetik operasyonlarıyla adından sıkça söz ettiren Biliç, yaptırdığı operasyonları gizlemiyor. Daha önce burun ve çene estetiği yaptıran Biliç, dudak dolgusu ve botoks gibi işlemleri de düzenli olarak yaptırdığını ve memnun olduğunu ifade etmişti.

666310b8e473eed5336a0cb9.webp

“YALVARIYORUM YAPTIRMAYIN"

Ancak son aquafilling dolgu işleminden sonra yaşadığı komplikasyonları anlatan Biliç, sevenlerini uyardı. Poposunu büyütmek için yaptırdığı dolgu işleminin vücudunda oluşturduğu sorunlardan bahsederek takipçilerini dikkatli olmaları konusunda uyardı.

ii99o.jpg

Biliç'in uyarıları şöyle:

"Yalvarıyorum, bu işlemi yaptırmayın. Enfekte olabilirsiniz. Ben iki sene önce enfekte oldum, bir ayım hastanede geçti. Dolgu malzemesi asla erimez, vücutta dağılır. Benimki kaburgama kadar çıkmıştı, diz kapağıma kadar inmişti."

Biliç, "Bazen bu dolgu maddesi öyle bir yerde toplanır ki tenis topu yutmuş gibi gözükürsünüz. İğrenç bir şey. Kimle konuştuysam aynı şeyi yaşamış. Lütfen vücudunuza böyle bir şey yapmayın. Ben tamamen cehaletime yenilip güzel bir popo istedim ve şimdi bununla uğraşıyorum" diyerek estetik operasyonlar konusunda takipçilerini dikkatli olmaları için uyardı.

iii.jpg

DANLA BİLİC KİMDİR

Neslihan Damla Aktepe, 5 Ekim 1994'te Kütahya'da dünyaya geldi. Sosyal medya platformlarında tanınan ismiyle Danla Bilic, makyaj videoları ve vlogları ile Türk internet dünyasında ün kazandı.

Aktepe'nin dijital dünyadaki macerası, ilk olarak Twitter'daki paylaşımlarıyla başladı. Daha sonra makyaj içerikli bir YouTube kanalı açan Aktepe, kısa sürede geniş bir takipçi kitlesine ulaştı. Zamanla vlog tarzındaki içerikler de üretmeye başlayan Aktepe, çeşitli ünlülerle ortak projeler yaparak ve televizyon programlarına katılarak adını daha da duyurdu. Kariyeri boyunca bazı davranışları eleştirilere maruz kaldı ve hukuki süreçlerle karşılaştı.

Çerkes kökenli olan Aktepe, internet dünyasında kullanacağı ismi seçerken, Danla'nın sürekli yanlış yazılmasından dolayı bu ismi tercih ettiğini, Bilic soyadını ise Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'e olan hayranlığından dolayı aldığını belirti.

uuu.jpg

DANLA BİLİC NASIL ÜNLÜ OLDU?

Danla Bilic'in ünü, Twitter üzerinde yaptığı aktivitelerle başladı. 2015 yılında, futbolcular Alper Potuk, Nadir Çiftçi, Léonard Kweuke, Emre Çolak ve Thibaut Courtois gibi isimlere "Send me number" şeklinde mesajlar atarak onları kandırmaya çalıştı. Bu olaylar, sosyal medyanın ve medya kuruluşlarının dikkatini çekti ve Aktepe'nin tanınırlığı arttı. Bu mesajları, Cristiano Ronaldo'nun Türk manken Cansu Taşkın'a gönderdiği mesajlardan esinlenerek attı.

yhy.jpg

İlgili Haberler