Kıyma makinesi cinayetinde mide bulandıran detay! Salçaya karıştırılıp satıldı mı bomba iddia

Kıyma makinesi cinayetinde mide bulandıran detay! Salçaya karıştırılıp satıldı mı bomba iddia

Müge Anlı'nın programında, Türkiye'yi dehşete düşüren bir iddia gündeme gelmişti. "Babaannem ve halam bir adamı öldürüp kıyma makinesinde çektiler" bu şok edici cinayet itirafıyla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. İşte haberin detayları...

Müge Anlı'ya kayıp eşi Güllü Çolak'ı aramak için başvuran Mehmet'in, Güllü ile nikahı olmadığı ortaya çıkmıştı. Ardından Güllü Çolak'ın yeğeni Ahmet canlı yayında dehşete düşüren bir cinayet itirafında bulunmuştu.

640xauto-005.webp

BİR ADAMI ÖLDÜRÜP KIYMA MAKİNESİNDEN ÇEKTİLER

Güllü'nün yeğeni Ahmet, babaannesi, halası ve amcasının bir kişiyi öldürüp kıyma makinesinde çektiklerini öne sürmüştü. Bu kan dondurucu olayla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

BABAANNE ÇEKİLEN ETLERİ 'İÇİM KALDIRMIYOR' DİYEREK YEMEMİŞ

Şahısları tanıyanlar bir kez daha mide bulandıran bir iddiada bulundu. O makinede salça yapıldığını ve yemediklerini ve hepsini sattıklarını öne sürdüler. Öte yandan babaannenin o makinede et çekildiğinde o etleri de içim kaldırmıyor" diyerek yemediği iddia edildi.

dxcdvx-gidn.webp

"BİZ O ADAMIN ETİNİ YEMİŞ OLAMAYIZ DEĞİL Mİ?"

Bu iddialar, izleyiciler arasında büyük bir şaşkınlık yaratırken, Müge Anlı "Şimdi bakın sizin yanınızda bir tane daha çocuk varmış. Diyor ki kız; 'Şu büyük kırmızı tekerlekli et makinesinden mi bahsediyorsunuz siz abi? Abi halam bize o kıyma makinesinden kavurma yaptı, herkes yedi. Biz şimdi o adamın etini yemiş olamayız değil mi abi?' diyerek abisine mesaj atmış.

gfdfsdaz-xclb.webp

HALAM O ETİ TÜKETMEDİ

Çocuk, halasının olaydan bahsettiğini ve hatta kendisine bu konuda detaylar verdiğini belirtti. Halamın anlattığına göre, olay meydana geldiğinde insanların eti yediklerini, halanın ise eti tüketmediğini iddia etti.

yhy.jpg

KLOZETTE SİFONA BASTIK GİTTİ

Çocuk halasının adamı doğrayıp et makinesinde çekmişler. Sonra da klozette sifona bastık gitti dediler. Yerleri de neneme sildirmiş.

Diğer tanıklar da, bu iddiayı destekleyen ifadeler verdi. Bazıları, olayın yaşandığı yılda babaannenin kıyma makinesinde salça yaptığını ve hiçbir eti yemediğini öne sürerken, diğerleri ise biber ve domates gibi ürünleri makinede çektiklerini, kesinlikle et tüketmediklerini belirtti.

"SALÇA YAPMIŞSINIZ O MAKİNEDE, YEMEMİŞSİNİZ O YIL SATMIŞSINIZ"

Müge Anlı sonrasında Cennet Hanıma seslenerek "Diyor ki torununuz, salça yapmışsınız o makinede yememişsiniz o yıl satmışsınız, daha sonra o makinede çekilen etleri de yemiyormuşsunuz içim bulanıyor diye.

Bayram ise "Ben şahidim, o sene salçaları sattı, hepsini sattı, hiçbirini yemedi o sene. 2012 yılındaydı" dedi.

BAŞKA YERDEN KENDİ ALIRDI

Yanına bağlanan bir başka kişi ise "Biberi, domatesi çekerdik makinede yemezdi satardı. Başka yerden kendi alırdı, yemezdi kesinlikle. Makinesi vardı" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler