Deniz Akkaya olaylı gece sonrası harekete geçti! İlk iş kızını göndermek oldu... Dikkat çeken koruma açıklaması

Deniz Akkaya olaylı gece sonrası harekete geçti! İlk iş kızını göndermek oldu... Dikkat çeken koruma açıklaması

Ünlü manken Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı Ayşe Önbilgin'in kendisine saldırıp balkona kilitlediğini açıklamıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın koruma altına aldığı kızıyla ilgili Akkaya, şok edici açıklamalarda bulundu.

16 yaşındaki kızının kendisine zarar verdiğini söyleyen Deniz Akkaya'nın paylaşımlarının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

60afacdd5542840210ddbbaa.webp

KORUMA ALTINA ALINDI...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın, eski manken Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldığı ve gerekli psikolojik desteği sağlamaya başladığı öğrenildi.

Görevlendirilen ekip tarafından yapılan inceleme ve değerlendirmeler sonucunda, 16 yaşındaki kızın koruma altına alındığı ve gerekli psikolojik desteğin verilmeye başlandığı öğrenildi.

Deniz Akkaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti haberlerinin ardından açıklamalarda bulundu.

640xauto-003.webp

"ÇOCUK ESİRGEMEYE BURNU SÜRTSÜN DİYE VERDİM"

Akkaya, "Polisi çağırmak zorunda kaldım 1 saat 45 dakika burada ben savaş verdim. Gecenin bir yarısı. Salak salak yorumlar yazmayın. Evet, kendi rızamla ben gönderdim Çocuk Esirgeme'ye. Burnu sürtsün diye. Bunu böyle haber yapamazsınız kendinize gelin. Özür dilerim bu arada. Ben bunu paylaşmasaydım böyle paylaşacaktınız. İyi ki paylaşmışım."

66557d679730c333a81355ac.webp

NE OLMUŞTU

Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından 16 yaşındaki kızıyla yaşadığı tartışmayı ve kızının kendisine saldırdığını söylemişti. Polis eşliğinde kitlendiği balkondan çıktığını belirten Akkaya, bu olayın ardından duygularını takipçileriyle paylaştı.

6655b58ee80837398226c71d.webp

"YANLIŞ SEÇİMİM HAYATIMI KABUSA ÇEVİRDİ"

Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya 1997'de yanlış bir baba seçimi yaptığını ve bu kararın hayatını kabusa çevirdiğini ifade etti.

Eski eşini "ruh hastası" olarak nitelendiren Akkaya, kızı için verdiği velayet mücadelesinin hayatı boyunca sürdüğünü belirtti. Paylaşımında, "16 yıldır genel olarak tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Telefonunda benden habersiz yurt dışı planları ve başka şeyler buldum, bu yüzden telefona el koydum" dedi.

ekran-goruntusu-2024-05-28-084545.webp

ANNE OLMAK BÖYLE OLMAMALI

Akkaya, kızının kendisine fiziksel saldırıda bulunduğunu ve 1.5 saat boyunca balkonda kilitli kaldığını söyledi. Komşular ve güvenlik görevlilerinin müdahalesi yetersiz kalınca, üç kez 112'yi arayarak kurtarıldığını belirtti. Polislere karşı direnen kızının, kendisine itibar suikastı yaptığını dile getiren Akkaya, "Nerede hata yaptık? Kontrolsüz bir şekilde şiddet gösterdi. Anne olmak böyle olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin" dedi.

denizakkaya-001.jpg

“BANA ŞİDDET UYGULADI”

Deniz Akkaya, sosyal medyadan gelen yorumlara da tepki göstererek, "Beni saatlerce balkona kitleyen kızım, polisleri aramaya cesaret edemez diye düşünürken, aramam sonucunda gelen ekiplere zorluk çıkardı ve beni dövdü diyerek itibar suikastine başladı."

İlgili Haberler