Diş doktoru fenomen isme tecavüz etti! Detayları mide bulandırdı

Diş doktoru fenomen isme tecavüz etti! Detayları mide bulandırdı

İddialı pozlarıyla tanınan sosyal medya fenomeni, diş doktorunun tecavüzüne uğradı.

Diş doktoru fenomen isme tecavüz etti

Romanya’da sosyal medyada paylaştığı iddialı pozlar ve videolarla kısa sürede fenomen haline gelen model Stefania Costache, hayatının kabusunu yaşadı.

İzmir'de mide bulandıran olay! Kendi kızını 9 yıl boyunca istismar eden adama 78 yıl 9

Güzel modelin kendisine mesaj atan bir diş doktoruna verdiği yanıt sonrasında başına gelenler dehşete düşürdü. İddiaya göre, Stefanio Costache bu doktorun dişlerini yapması karşılığında teklif ettiği reklam anlaşmasını kabul etti.

Ünlü sosyal medya fenomeni tecavüze uğradı - Haber3

"DİŞLERİMDE SORUNLAR VARDI"

Skandal olaya dair konuşan Stefanio Costache, teklifin nasıl ortaya çıktığını şöyle anlattı: Ocak 2020'de doktor bana Instagram'dan bir takas teklifinde bulundu, ya da en azından ben öyle anladım. Dişlerimle ilgili bazı sorunlarım vardı bunlar çok belirgindi ama maliyeti yüksek olduğu için çözemiyordum. Bana yazdığında bunları çözme fırsatını gördüm ve ne yapılabileceğine bakmaya karar verdim.

Ünlü sosyal medya fenomeni tecavüze uğradı - Resim: 6

TEDAVİ DİYEREK TECAVÜZ ETTİ

Sosyal medyadan tanıştığı doktorun genç kadını uyutarak kaçırdığı ve tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Doktorun tecavüzüne uğradığını iddia eden ünlü fenomenin açtığı davada, doktor iddiaları reddetse de Bükreş Bölge Mahkemesi cinsel saldırı ve haksız yere alıkoyma suçlamasıyla doktora 10 yıl hapis cezası verdi.

Lolrelai, dezvăluiri despre viața amoroasă! A trecut prin umilințe în fostele relații: „Mi-a spus că sunt prea urâtă să se culce cu mine” - KANAL D2

1 MİLYONDAN FAZLA TAZMİNAT

Hapisten çıktıktan sonra beş yıl boyunca diş hekimliği yapması yasaklanan doktorun, fenomene aynı zamanda 40 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 829 bin TL) tazminat ödemesine karar verildi.

İlgili Haberler