Eşine unutamayacağı bir sürpriz yaptı. Sonunu kimse böyle beklemiyordu

Eşine unutamayacağı bir sürpriz yaptı. Sonunu kimse böyle beklemiyordu

Eşine sürpriz yapmak isteyen adamın son hamlesi bardağı taşırdı. Romantik anlar, yerini nefret dolu bakışlara bıraktı.

Çiftler arasında yapılan sürprizlerin akım haline gelmesinin ardından eşine bir sürpriz hazırlayan adam tam anlamıyla baltayı taşa vurdu. Öyle bir şey yaptı ki genç kadının hayal kırıklığı gözlerinden okundu.

KİM BİLEBİLİRDİ Kİ BÖYLE OLACAĞINI

Yabancı bir çiftin romantik videosunun sonundaki sürpriz, izleyenleri hayrete düşürdü. Eşine aşk dolu bir hediye sunmak isteyen genç adam, evinin salonunu baştan aşağı güllerle kapattı, yerlere balonlar yerleştirdi. Kapıyı açar açmaz şaşkınlıktan ne yapacağını bilemeyen genç kadın, önce gülümsedi ve eşine neler olduğunu sordu.

33.jpg

AŞK DOLU BAKIŞLARDAN NEFRET DOLU BAKIŞLARA

Eşine bir gül buketi veren ve mutlu ettiğinden emin olan adam, genç kadının eline bir makas vererek, mutfak kapısının önündeki kurdeleyi kesmesini istedi. Karşılaştığı aşk dolu manzaranın daha iyisi bekleyen kadın, heyecanla makası eline aldı ve kalpli kurdeleyi kesti. Karısını mutfağa davet eden adam gözlerini kapamasını istedi.

98.jpg

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI

Büyük bir umutla içeri giren kadın, mutfak tezgahının üzerinde birikmiş bir sürü bulaşık olduğunu gördü. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan kadın, eşine sinirli bir bakış atarak elindeki gül buketini fırlattı ve evi terk etti. Binlerce kez izlenen video, sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından eleştirildi.