İkbal ve Ayşenur cinayetinde yeni detay! Caninin komşusu itiraf etti! Saatler önce fırıncıya ne sordu?

İkbal ve Ayşenur cinayetinde yeni detay! Caninin komşusu itiraf etti! Saatler önce fırıncıya ne sordu?

İstanbul Fatih’te 19 yaşlarındaki İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil’i vahşice öldüren Semih Çelik’in komşuları konuştu. Cinayet günündeki o soru dikkat çekti!

Caninin komşusu itiraf etti! Saatler önce fırıncıya ne sordu?

İki genç kızdan birinin boğazını kesip, diğerinin vücudunu parçalara ayırdıktan sonra surlardan aşağı atan 19 yaşındaki Semih Çelik, Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Kan donduran cinayete ilişkin yeni bir detay daha ortaya çıktı.

Cinayet sonrası surlardan atlayarak intihar eden ve hayatını kaybeden katil Semih Çelik’in mahallesindeki komşuları, konuştu.

yeni-proje-8.jpg

"SELAM BİLE VERMEZDİ"

Hürriyet’ten Ali Rıza Akbulut’un haberine göre, Fatih’te 5 katlı bir evin 2. katında oturan Çelik hakkında komşuları “Arada sırada yüzünü görürdük, selam dahi vermezdi. Sadece buradaki evine yatmaya gelirdi. Bizim mahallemiz köy gibidir, herkes birbirini tanır. Ancak biz, kendisini ve babasını tanımıyoruz. Çok az görürdük. Hele annesini hiç bilmiyoruz, sanırım Ankara’da kalıyormuş” diye konuştu.

2 kadını katleden Semih Çelik'in videosu ortaya çıktı! Anlattıkları tüyler ürpertiyor

CİNAYETTEN ÖNCE SORDU: ÜSTÜM NASIL?

İddiaya göre Semih Çelik, cinayet günü babasına “Kız arkadaşım gelecek, kahvaltı yapacağız” dedi. Çelik ardından fırına uğrayarak giysilerini gösterip oradaki kişiye “Üstüm nasıl olmuş, iyi mi?” diye sordu.

Fatih'te iki kadını öldüren Semih Çelik surlara çıkıp intihar etti | TAKVİM kahreden bilgiye ulaştı: Kızlarını korumak için okulu değiştirdiler

İlgili Haberler