Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın torunu icralık oldu

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın torunu icralık oldu

Gazinocular Kralı olarak bilinen Fahrettin Aslan'ın torunu Fahrettin Alp Aslan'ın Kadıköy’deki bazı hisselerinin icradan satışa çıkardığı öğrenildi.

Yaklaşık 20 yıl önce Anadoluhisarı'ndaki evinde şeker komasına girerek 74 yaşında hayatını kaybeden Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın mirası için başlayan kavga devam ederken dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan'dan kardeşi Mehmet Aslan'a dava: Hakkım olan payı hileyle

257 MİLYON LİRALIK BEDEL

Medyaradar’dan Ercan Öztürk’ün haberine göre torun Fahrettin Aslan’ın Kadıköy'de bulunan kargir ev, gazino ve büfe hisseleri icradan satılığa çıkarıldı.

30 Mayıs’ta yapılacak satış için muhammen bedel ise 257 milyon lira olarak belirlendi.

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın mirası bölüşülemiyor! 'Kardeşim beni dolandırdı' - Magazin Haberleri

Daha önce 206 milyon lira olarak değer biçilen 6 bin 482 metrekarelik arsanın itiraz sonrası yeni değeri 257 milyon liraya yükseldi.

Miras peşinde koşmayacağım" demişti: Gazinocular Kralı Aslan'ın torunu icralık oldu

Çiftehavuzlar Mevkii'nde yer alan 1435 Ada, 42 Parsel'de bulunan iki kargir ev, gazino, plaj ve büfe taşınmazlarının hissesi 257 milyon 469 bin lira muhammen bedelle satışa sunulacak. İlk satış 6 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Eğer bu tarihte alıcı çıkmazsa, ikinci satış 10 Temmuz’da yapılacak.

Miras peşinde koşmayacağım" demişti: Gazinocular Kralı Aslan'ın torunu icralık oldu

“DEDEM VE BABAMDAN KALAN EN BÜYÜK MİRAS SOYADIM”

Fahrettin Alp Aslan, 2006 yılında bir röportajında şu ifadeleri kullanmıştı: Allah'ın insana verdiği en büyük erdem unutmak. Ben de bu erdemi bekliyorum. Dedem ve babamdan kalan en büyük miras soyadım. Babam açtığı miras tespit davasıyla para peşinde değildi. Para hiçbir şey değil. Keşke babam ve dedem yanımda olsaydı da böyle bir ailede olmasaydık, para benim için önemli değil.

BÜLENT ERSOY’DAN 3 YILLIK AŞK İTİRAFI

Bülent Ersoy, YouTube'da Safiye Soyman ve Banu Alkan ile birlikte sunduğu 'Dünya Güzellerim' adlı programında Fahrettin Aslan ile yaşadığı aşkı itiraf etmiş, ilişkilerinin üç yıl sürdüğünü söylemişti.

İlgili Haberler