Görüntüler Galatasaray taraftarını çıldırtmıştı! Alina Boz’dan ilginç açıklama geldi

Görüntüler Galatasaray taraftarını çıldırtmıştı! Alina Boz’dan ilginç açıklama geldi

Ünlü oyuncu Alina Boz, eşi Umut Evirgen ile birlikte gece kulübünde eğlenirken Galatasaray’a küfür ettiğine dair iddialar gündeme geldi. Taraftarlardan tepki gelince ünlü isim açıklamada bulundu.

Oyuncunun, 'Aşkın Olayım' şarkısını söylerken iddia edildiğine göre Galatasaray'a yönelik küfürler ettiği söylentileri, sosyal medyada tartışma yarattı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bu iddiaya tepki gösterirken, Boz hemen bir açıklama yapma gereği duydu.

Alina Boz, söz konusu videonun gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Videonun içeriğindeki küfürlü ifadeleri ben dile getirmedim, bu açıkça görülebilir. Bu durum beni de üzüyor. Videoda sadece sevdiğim bir şarkıyı söylüyorum, başka hiçbir ek söz söylemedim" dedi. Boz ayrıca kendisine yönelik hakaretlere karşı hukuki yollara başvuracağını da ifade etti.

640xauto-003.webp

VİDEONUN İZİNSİZ PAYLAŞILMASINA SERT ÇIKTI

Ünlü oyuncu Alina Boz kişisel sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu:

"Söz konusu videoda yalnızca sevdiğim şarkının sözlerini seslendirmiş olup başka küfür vs herhangi bir ek söz söylemedim" dedi.

108988.jpg

ALİNA BOZ KİMİNLE EVLENDİ

Ünlü isim geçtiğimiz aralık ayında Umut Evirgen ile birlikte nikah masasına oturdu.

Ünlü çiftin düğününde yemekler ünlü şef Somer Sivrioğlu tarafından yapıldı.

UMUT EVİRGEN KİMDİR

Alina Boz'un eşi Umut Evirgen, senaristlik, yönetmenlik ve işletmecilik gibi alanlarda faaliyet gösteriyor. Evirgen, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra New York'ta Senaristliği yaptığı projeleri hayata geçirebilmek amacıyla 2019 yılında Set Sanat Prodüksiyon şirketini kurdu.

1990 yılında doğan Evirgen, lisans eğitimini Berkeley College'da İşletme alanında tamamladı ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon alanında yüksek lisans yaptı. İlk kısa filmi olan "İyi Yemek Öldürür" ile birçok festivalde yer almış ve birçok ödül kazandı. Bunlar arasında Edmonton Film Festivali ve ClujShorts gibi önemli festivaller bulunuyor. Ayrıca senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği ilk uzun metraj filmi "Ben Bir Denizim" ile uluslararası alanda tanındı.

Aynı yıl içerisinde, karantina sürecinde geçen bir hikayeyi konu alan "Dünyanın En Hafif Filmi"nin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendi.

İlgili Haberler