Özge Özacar gönlünü bakın kime kaptırdı! Gizemli aşkıyla ilk kez görüntülendi

Özge Özacar gönlünü bakın kime kaptırdı! Gizemli aşkıyla ilk kez görüntülendi

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı "Görkem" karakteriyle tanınan Özge Özacar, iş insanı Oğuz Özmen'le görüntülendi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Özacar'ın kalbini genç iş insanı Oğuz Özmen'e kaptırdığı belirtiliyor. Güzel oyuncu, Özmen'le Clubhouse Bebek’te görüldü.

Özmen, Un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan ve Gaziantep'e önemli yatırımlar kazandıran Özmen ailesinin bir üyesi olarak biliniyor.

ozge-ozacardan-olay-olan-paylasim-adeta-begeni-yagiyor-1715162267-7171.webp

Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen 2023 Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni'nde ödül alan Özmen, iş dünyasında da tanınan bir isim. Özmen ile Özacar'ın, ortak arkadaşları aracılığıyla bir sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde tanıştığı öğrenildi.

1715489631676-oguz.jpg

OĞUZ ÖZMEN KİMDİR?

Özmen Un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Oğuz Özmen İpek Hanım Konağı ve Hışvahan’ı Gaziantep’e kazandıran Özmen ailesinin ferdi. Özmen Gaziantep Sanayi Odası tarafından 2023 Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’nde ödül almıştı. Özmen ile Özacar’ın bir sosyal sorumluluk projesi nedeniyle ortak arkadaş grubu sayesinde tanıştığı öğrenildi. Özmen Un A.Ş., un ve unlu mamuller sektöründe faaliyet gösteren bir şirkettir. Oğuz Özmen, Koç Üniversitesi'nden mezun olmuş ve iş hayatında önemli deneyimler kazandı. Son olarak, Oğuz Özmen'un iş dünyasındaki etkinliklerine dair paylaşımlar ve fuarlara katılımları da bulunuyor.

İlgili Haberler