Gülden Karaböcek vokalsiz sesiyle hayran bıraktı! Yeni yetme şarkıcılar utanır mı

Gülden Karaböcek vokalsiz sesiyle hayran bıraktı! Yeni yetme şarkıcılar utanır mı

Şarkıları ve sesiyle bir döneme damgasını vuran Gülden Karaböcek, sahne aldığı konserde vokal kullanmadan gerçekleştirdiği canlı performansıyla adeta büyüledi.

Efsanevi sanatçı Gülden Karaböcek bir çorbacıda şarkı söylediği anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Yılların eskitmediği sanatçı Karaböcek, bu kez de konserde vokal kullanmadan gerçekleştirdiği performansıyla kendisine hayran bıraktı.

99.jpg

POPÜLER ŞARKISINI SESLENDİRDİ

Müziği ve sesiyle uzun yıllar boyunca dinleyicilerin kalbinde taht kuran Gülden Karaböcek, canlı performansıyla izleyicileri büyüledi. 70 yaşındaki sanatçı yıllar sonra popüler şarkısı olan Sen Evlisi’ni söyledi. Karaböcek seyircilerine unutulmaz anlar yaşattı.

1o4nuzllekcchw8vzctgaa.webp

ABLASININ EŞİYLE EVLENMİŞTİ

Gülden Karaböcek, ablası Neşe Karaböcek'in 10 yıllık eşi ünlü plakçı Atilla Alpsakarya ile ilişki yaşamış ve daha sonra onunla evlenmişti. Bu olayın ardından iki kardeş bir daha hiç görüşmemişti.

33335179-e69b-e711-80d2-a0369f7d1484-001.jpg

"TÜM ENİŞTECİLERİN SONU BÖYLE OLSA İZLESEK"

Geçtiğimiz sene Gülden Karaböcek, bir çorbacıda şarkı söylerken çekilen görüntüleriyle çok konuşulmuştu. Ünlü popçu Demet Akalın ise o görüntülerin altına "Tüm eniştecilerin sonu böyle olsa izlesek" yorumunu yaparak "enişteci" krizini magazin gündemine taşımıştı.

gg-001.jpg

ABLASIYLA YILLARDIR KONUŞMUYOR

Karaböcek kardeşlerin hikayesini anlatan Onur Akay, detayları paylaştı.

.jpg

Gülden Karaböcek'in eniştesiyle evlendiğinde, eniştesinin Neşe Karaböcek'le evli olduğunu ve Neşe'nin ona derinden aşık olduğunu ifade etti. Ancak Gülden Karaböcek, eniştesiyle ilişki yaşadı ve onunla kaçtı. Bu olay sonrasında Neşe Karaböcek, plakçı Atilla Alpsakarya ile evlendi ve Gülden Karaböcek ile tam 50 yıldır küs olduklarını belirtti.

kjikj.jpg

yy-001.jpg

uyuj-001.jpg

tp-001.jpg

İlgili Haberler