Hadise oyunculuğa soyunuyor! Alacağı ücret dudak uçuklattı

Hadise oyunculuğa soyunuyor! Alacağı ücret dudak uçuklattı

Sahne performansları ve kostüm tercihleriyle sık sık gündeme gelen Hadise, şimdi de oyunculuk haberleriyle gündeme geldi.

Dijital bir platformda yayınlanacak olan 8 bölümlük bir dizide rol alacağı iddia edilen Hadise, oyunculuk derslerine çoktan başlamış.

99.jpg

Özel hayatı, cesur sahne kıyafetleri ve danslarıyla magazin dünyasının gözdesi olan Hadise, bu kez oyunculuğa soyundu.

ALACAĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI

Posta Gazetesi'nin haberine göre, uzun süredir oyunculuk tekliflerini reddeden Hadise, sonunda dijital bir platformda yayınlanacak olan 8 bölümlük bir dizi için anlaşma sağladı.

640xauto-001.webp

Yakında çekimlere başlayacak olan Hadise, bu proje için 10 milyon TL ücret alacak.

Şu sıralar oyunculuk derslerine yoğunlaşan Hadise'nin bu kararı almasında, yakın arkadaşı Seda Bakan'ın etkili olduğu söyleniyor.

18832813-728xauto.webp

10. YIL MARŞI’NI SÖYLEDİĞİ KIYAFETİ TARTIŞMA YARATMIŞTI

Ünlü şarkıcı Hadise, son sahne kıyafetiyle de gündem olmuştu. Külot modasına uyan Hadise, mayo tarzı bir kıyafetle sahneye çıkarak 10. Yıl Marşı'nı söylemişti. Bu kıyafet seçimi, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından "saygısızlık" olarak yorumlanmış ve tepki toplamıştı.

665812d9452fd0cdd92b5ffc.webp

Sinan Akçıl, ise eski aşkının konser görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının ardından isim vermeden "Çıktık 'açık' alınla 10 yılda her savaştan..." ifadelerini içeren bir paylaşımda bulunmuştu.

oiko.jpg

oo-001.jpg

op.jpg

İlgili Haberler