Hadise'nin dizi projesi belli oldu: Milyonluk anlaşma yaptı!

Hadise'nin dizi projesi belli oldu: Milyonluk anlaşma yaptı!

Özel yaşamlarında iki sıkı dost olan Hadise Açıkgöz ile Seda Bakan, aynı dizede hayranlarıyla buluşacak. İkili 'Esas Oğlan' dizisiyle yakın zamanda ekranlarda yer alacak.

Seda Bakan ve Hadise Açıkgöz, yakın arkadaş oldukları kadar profesyonel iş ortakları da. Yeni dizi projeleri "Esas Oğlan" ile ekranlara gelmeye hazırlanıyorlar.

5a67323de4acc5d.jpg

BKM'nin imzasını taşıyan "Esas Oğlan" dizisi, iki bekar kadının komik ve sürükleyici maceralarını ekrana getirecek. Dizinin yönetmen koltuğunda, son olarak "İnci Taneleri" dizisini başarıyla yöneten Şenol Sönmez oturacak.

dscmc0bwsaazlf9.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Meryem Gültabak ile Cihan Çalışkantürk tarafından kaleme alınan senaryo, son revizelerini yapıyor ve dizinin kadrosunda yer alacak diğer oyuncular önümüzdeki haftalarda netlik kazanacak.

ekran-goruntusu-2024-06-02-081610-aqmd.webp

Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, "Esas Oğlan" dizisiyle sadece şarkıcı kimliğiyle değil, aynı zamanda oyuncu olarak da seyirci karşısına çıkacak.

gain-hadi-ve-seda-bakani-bir-araya-getiriyor-esas-oglan-dizisi-icin-hazirliklar-basladi-12265-5.webp

Hadise, yakın arkadaşı Seda Bakan ile başrolü paylaşarak izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

go-zvwxiaavzrl.jpg

KARİYERİNDE YENİ SAYFA AÇIYOR

Hadise, şarkılarıyla milyonları coştururken, uzun zamandır gelen oyunculuk tekliflerini geri çeviriyordu. Ancak bu kez gelen milyonluk teklife dayanamadı ve kabul etti.

hadise.webp

8 BÖLÜM İÇİN 10 MİLYON TL!

Müzik dünyasının yıldızı Hadise, bu kez kamera karşısına geçme fırsatını yakaladı. Bir dijital platformda yayınlanacak 8 bölümlük bir dizi için yapılan 10 milyon liralık teklife hayır diyemedi.

simdiduyduk-1682853699-3092323415260309597-8132477650-850x1063.jpg

YAKIN ARKADAŞI SEDA BAKAN İKNA ETTİ

Hadise'nin teklifi kabul etmesindeki önemli etkenlerden biri yakın arkadaşı Seda Bakan oldu.
Seda, Hadise'yi motive ederek ona cesaret verdi ve Hadise oyunculuk dersleri almaya başladı.

İlgili Haberler