İYİ Parti'de yaprak dökümü! Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir istifa etti

İYİ Parti'de yaprak dökümü! Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir istifa etti

Seçimler sonrası istifaların ardının arkasının kesilmediği İYİ Parti’de bir istifa daha yaşandı.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde oyları düşen, istifaların önünün arkasının kesilmediği İYİ Parti, son olarak olağanüstü kurultayla gündem olmuştu. İYİ Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener, koltuğunu yeni başkan Müsavat Dervişoğlu’na bırakmıştı.

HORASAN BELEDİYE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Erzurum Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir de İYİ Parti’den istifa eden isimler arasına eklendi. Özdemir, Ankara'ya giderek istifasını partinin genel merkezine sundu. Bundan sonraki süreçte görevine bağımsız olarak devam etmeyi planladığı öğrenildi.

horasan-iyi-parti-adayi-hayrettin-aydin-oldu-1.jpg

3 HAFTA ÖNCE "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRMİŞTİ

9 Mayıs'ta İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'na "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştiren Özdemir, Dervişoğlu'na şu sözlerle destek vermişti:

“En önemli ve en başta tebriğimiz Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’na. Sayın Dervişoğlu bizim için çok kıymetli, değerli bir isimdir. İYİ Parti camiasına, Türkiye'ye ve Türk milletine hayırlı olsun. Türkiye'nin meseleleri noktasında önemli hizmetlerde bulunan Sayın Genel Başkanımızı tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Bilgisi, birikimi ve tecrübesiyle bu görevi layıkıyla yapacağına yürekten inanıyorum, başarılar diliyorum.

gnjzt2jweaa9ikz.jpg

HAYRETTİN ÖZDEMİR KİMDİR?

Turizm ve seyahat işletmeciliği sektöründe faaliyet gösteren Hayrettin Özdemir, 1989-1990 yıllarında vatani görevini yerine getirdi. 2024 yerel seçimlerinde Erzurum'un Horasan ilçesinden Belediye Başkan Adayı olan Özdemir, %32 oy alarak belediye başkanı seçildi. Mazbatasını Horasan İlçe Seçim Kurulu Başkanı Halime Görgülü Yemez'in elinden aldı.

gnjzt2kw4aazn7m.jpg

vvvv.jpg

İlgili Haberler