Ümit Özdağ’dan gizli protokol itirafı! Kılıçdaroğlu ile ilgili neyi anlatmadı

Ümit Özdağ’dan gizli protokol itirafı! Kılıçdaroğlu ile ilgili neyi anlatmadı

Seçim döneminde CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gizli protokol imzalayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bilinmeyenleri tek tek anlattı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs seçimi öncesi gizli bir protokol imzalamış, Özdağ Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini açıklamıştı.

Özdağ ile Kılıçdaroğlu görüştü, Özdağ yarın saat... | Rudaw.net

Kritik seçimin sonuçlanmasının ardından Özdağ, gizli protokolün maddelerini tek tek açıkladı. Kılıçdaroğlu ve Özdağ'ın imzalarının yer aldı protokolün gizlenen sayfasında Zafer Partisi'ne verilen vaatlerin yer aldığı ortaya çıkmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ümit Özdağ'a 'ikinci tur'... | Rudaw.net

Sayfalarda yer alan “Hükümetin Oluşturulması ve Görev Bölümü” ise büyük dikkat çekmişti. 6 ay sonra açıklanan protokolde Zafer Partisi'ne biri İçişleri Bakanlığı olmak üzere 3 bakanlık verileceğinin belirtilmesi gündem olmuştu.

Ümit Özdağ Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek mi? - Haberler

Ümit Özdağ, aylar sonra Sözcü'den Saygı Öztürk'e önemli açıklamalar yaptı.

“BAZI ŞEYLERİ ANLATMADIM”

Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin detaylarını aktaran Özdağ, “Ben o konuşmanın içeriğiyle ilgili bazı şeyleri anlatmadım, anlatmayacağım da. Onlar benimle mezara gider” dedi.

Ümit Özdağ kararını verdi Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek! İşte 7 maddelik protokol - Internet Haber

“ERDOĞAN RAKİP OLARAK ÖZGÜR BEY’İ SEÇTİ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görüşmesinin ardından siyaset gündemine taşınan “yumuşama dönemi” düşüncesine dair ise Özdağ, şunları söyledi:

Erdoğan için ‘Rakibini kendisi seçer’ derler. Kendisine rakip olarak da Özgür Bey’i seçti anlaşılan. Bütün bunlar Erdoğan’ın siyaseti iyi bildiğinin ve iyi yaptığının göstergesidir, dikkatli olmak lazım. Vatandaşlarımızın desteği yakınlaşması dışında hiçbir siyasi partiden bize yakınlaşalım çabası yok.

Yankı Haber on X: "Ümit Özdağ ve Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki gizli anlaşma ortaya çıktı! İmzalanan protokole göre Kılıçdaroğlu, tarafından Özdağ'a İçişleri, Kültür-Turizm ve Milli Eğitim Bakanlığını içeren 3 bakanlık, güvenlik-adalet-ekonomi ...

Ümit Özdağ ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun imzaladığı protokol açıklandı - Evrensel

İlgili Haberler