Selen Görgüzel'in başı ev sahibiyle belada! Uyurken evime...

Selen Görgüzel'in başı ev sahibiyle belada! Uyurken evime...

Son zamanlarda ev sahibiyle sorun yaşayan Selen Görgüzel, sabah saatlerinde hesabından açıklama yaparak evine polis geldiğini söyledi.

Oyuncu Hamdi Alkan'ın eski eşi olan şarkıcı Selen Görgüzel, estetik operasyonları ve sahne tarzlarıyla gündemdeydi. Son olayla ilgili olarak ev sahibiyle yaşadığı sorunlarla adından söz ettirdi.

whatsapp-image-2024-06-02-at-12-44-31-3-001.jpg

Görgüzel, ev sahiplerinin açtığı dava sonucunda mağlup oldu ve "Annemiz oturacak" diyerek kendisine karşı dava açıldı.

DAVAYI REDDETTİ

Ünlü isim, savunmasında ev sahiplerinin kötü niyetli olduğunu iddia ederek davanın reddini talep etti.

gorguzel-hamdi-alkan-001.jpg

ADALET BAKANLIĞINA SESLENDİ

Mahkeme, ilk celsede kararını verdi ve Görgüzel'in lüks sitedeki evini tahliye etmesine karar verdi. Bu kararın ardından Görgüzel, sosyal medya hesabından Adalet Bakanlığı'na seslendi.

Görgüzel, "Üst katta oturan ev sahibim, gürültü yaptığımı iddia ederek polisi evime gönderdi. Elektriğimi ve doğalgazımı kesip arabamın yerine kendi arabasını park ettiler. Adalet Bakanlığı'na sesleniyorum. Kızımla birlikte yaşadığım ve kirasını düzenli olarak ödediğim evdeki yüzde 25'lik artışı kabul etmeyen ve evden çıkarmaya çalışan ev sahiplerinden şikayetçiyim" ifadelerini kullandı.

640xauto-003.webp

NE OLMUŞTU

ANNEMİZ OTURACAK DİYEREK EV SAHİBİ DAVA AÇTI

Şarkıcı Selen Görgüzel, eski eşi Hamdi Alkan'dan ayrıldıktan sonra kızıyla birlikte Beşiktaş Ortaköy'deki lüks bir siteye taşınmıştı. Ev sahipleri "Annemiz oturacak" diyerek Görgüzel'e karşı dava açtılar. Mahkeme Görgüzel’in evi tahliye etmesini istedi.

6662ba82da760290-w1200xh1601.webp

LÜKS EVİN TAHLİYESİ TALEP EDİLDİ

Kira kontratını Hamdi Alkan'ın da 'kefil' olarak imzaladığı belirtildi. Görgüzel'in eviyle ilgili geçen yıl dikkat çeken bir davanın olduğu ifade edildi. Görgüzel'in evinin tahliyesi talep edildi.

AYLIK KİRA BEDELİ 100 BİN TL SEVİYESİNDE

Dilekçede, "Davacıların annesinin kalacağı başka bir evi yok. Yaşının ilerlemesi ve sağlık sorunları nedeniyle bu evden başka bir seçeneği yok" denildi. Görgüzel'in evinin aylık kira bedelinin ise 100 bin TL seviyesinde olduğu belirtildi. Ancak Görgüzel’in aylık 20 bin TL kira verdiği öğrenildi.

6662baaced01e864-w1200xh1641.webp

İHTİYAÇ SAMİMİ VE ZARURİ DEĞİL

Görgüzel'in savunmasında, davanın reddedilmesi talep edildi ve dilekçede, "Davacıların iddia ettiği ihtiyaç samimi ve zaruri değil. Yüksek kira talebi, enflasyon nedeniyle artan maliyetlerle ilgili. Bu talep reddedildiğinde, çeşitli bahanelerle kiracıları tahliye etmeye çalışıyorlar" ifadelerine yer verildi.

Mahkeme, yargılama sonucunda Görgüzel'in evini tahliye etmesine karar verdi. Bu karar İstinaf Mahkemesi'ne taşındı.

İlgili Haberler