Metin Akpınar ile patlak verdi Uğur Dündar'la devam etti! Dördüncü kardeş de babasını arıyor

Metin Akpınar ile patlak verdi Uğur Dündar'la devam etti!  Dördüncü kardeş de babasını arıyor
Suphiye Orancı'nın iki kızının babasının oyuncu Metin Akpınar olduğu kesinleşirken, bir kızının babası da Uğur Dündar olduğu iddia ediliyor. Orancı'nın dördüncü kızı Songül de babalık davası başlatmaya hazırlanıyor.

Yeşilçam’ın sevilen oyuncusu Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, ablasının babasının da çok ünlü biri olduğunu söylemişti. Bu iddiaların ardından Uğur Dündar kişisel sosyal medya hesabından babalık davası açıldığını kabul edip, Dilara G’nin biyolojik babası olmadığını kesin bir dille açıklamıştı.

640xauto.webp

4 KIZ DA BABALIK DAVASI AÇMAYA HAZIRLANDI

Kızların babalık tartışması medyanın gündeminden düşmüyor. Bu karmaşık duruma dair yeni gelişmeler ortaya çıktı. Orancı'nın dördüncü kızı Songül'ün de babasını aramaya başlayacağı konuşuluyor. Suphiye Orancı'nın yakınlarından biri, üç kız kardeşin babalarını bildiklerini Songül'ün babası hakkında net bilgi vermediğini aktardı. Aile içinde Songül'ün babasının isminin "Erol" olarak geçtiği belirtti.

duygu-nebioglu-haber-site-video.webp

AİLE YAKINI KONUŞTU

Suphiye Orancı'nın kimliği ve ilişkileri hakkında hala bir gizem bulunurken, aile yakını şu iddialarda bulundu:

"Suphiye, ünlü ve başarılı kişilerle yakın ilişkiler kurmayı severdi. Çevresinde, Songül'ün babası olarak düşünülen başka isimler de mevcuttu. Suphiye Orancı'nın ilişkileri önce İzmir'de Uğur Dündar ile başladı, daha sonra Metin Akpınar da girdi hayatına. Songül'ün babasının kim olduğuna dair ise net bir bilgi yok."

Oyuncu Metin Akpınar'ın Duygu ve Sevgi Nebioğlu'nun babası olduğu geçtiğimiz yıl DNA testiyle kesinleşti.

oi.jpg

Diğer bir iddia ise Dilara Gülatan'ın babası Uğur Dündar olarak belirtiliyor. Dündar, Adli Tıp raporuyla bu iddiayı reddediyor. Mahkeme süreci devam ederken, Songül Nebioğlu'nun da babasını bulmak için dava açacağı belirtiliyor. Bu durum, kamuoyunun yakından takip ettiği bir konu olarak önemini koruyor.

ui.jpg

NE OLMUŞTU

Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı’ya başvuruda bulunan Duygu Nebioğlu, annesinin ünlülerin filmlerinde füguranlık yaptığını açıklamıştı.

SUPHİYE ORANCI EVİNDE BULUNMUŞTU

Almanya’da evli olduğu bilinen Suphiye Orancı’ya Müge Anlı’nın ekibi ulaştı. Canlı yayına çıkmak istemeyen Orancı, eşiyle birlikte olduğunu ve çocuklarının kim olduğunun başkalarını ilgilendirmediğini belirtmişti.

İBRAHİM TATLISES'İN FİLMİNDE ROL ALDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Müge Anlı'nın canlı yayınında annesini arayan Duygu Nebioğlu, annesinin ünlü isimlerle arkadaşlık yaptığını ve İbrahim Tatlıses'in filminde rol aldığını da belirtti.

METİN AKPINAR İLE DE AYNI FİLMDE ROL ALMIŞ

Bu süreçte, Suphiye Orancı'nın Metin Akpınar'ın filminde oynadığı ve Yeşilçam dünyasına adım attığı ortaya çıkmıştı.

0x0-suphiye-orancinin-ask-yasadigi-iddia-edilmisti-muge-anli-erola-ulasti-dikkat-ceken-sozler-1713773816696.jpg

DNA RAPORUNDA 5 İHLAL ORTAYA ÇIKMIŞTI

Raporun tarihindeki eksiklik, kan örneklerinin alındığı tarihlerden sonra düzenlenmiş olması, raporun dava dosyasına sunulması ile düzenleme tarihi arasındaki zaman farkı, kişilerin isimlerinin açık bir şekilde kullanılması ve kuru kan örneğinin alınmamış olması gibi unsurlar liste başında yer almıştı.

Ayrıca, Adli Tıp Kurumu'nun, anneden de örnek alarak testin daha sağlıklı sonuçlanması gerektiğini belirttiği anne Suphiye Orancı'nın ulaşılamaması nedeniyle bu örneğin alınamadığı da belirtildi. Bu nedenlerle, DNA testinin yeniden yapılması talep edildi.

728xauto.webp

Metin Akpınar'dan önce açılan dava da dikkat çekiyor. Dilara G.'nin Uğur Dündar'a karşı açtığı babalık davası, Metin Akpınar'ın kızları tarafından açılan davadan daha önce başlatılmış olmasına rağmen henüz sonuçlanmamış durumda.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar