6 Şubat depremlerini nokta atışı bilmişti ünlü Astrolog Zuhal Taşçı deprem için yeni tarih verdi

6 Şubat depremlerini nokta atışı bilmişti ünlü Astrolog Zuhal Taşçı deprem için yeni tarih verdi
6 Şubat depremlerini nokta atışı bilen Astrolog Zuhal Taşçı, Akrep Dolunayı ile birlikte gelen tutulmanın kaç büyüklüğünde deprem oluşturabileceğini yer vererek açıkladı.

Deprem ülkesi Türkiye’de 11 ilde yaşanan büyük yıkım ve can kaybının ardından artçı depremler meydana gelmeye devam etti. Felaketi yaşayanlar diken üzerinde yaşamaya devam ederken “Yeniden büyük deprem olur mu?” sorusu akıllarda korkarak yer edindi.

Gözler olası Marmara depremine çevrilmişken risk taşıyan diğer bölgelerde merak konusu oldu. 6 Şubat depremlerine ilişkin yaptığı uyarılarla dikkat çeken Astrolog ve eğitmen Zuhal Taşcı 11 ilin ardından Erzincan İliç’te yaşanan maden faciasını da nokta atışı bilmişti.

Youtube’da Yasemin Özçelik’in programına konuk olan Taşçı, depreme ilişkin yeni açıklamalar yaptı.

333.jpg

AKREP DOLUNAYI DEPREMİ TETİKLEYECEK Mİ?

Mart ve Nisan tutulmalarının doğal felaketleri simgelediğini belirten Taşçı Özçelik’in “Deprem nerelerde ve kaç şiddetinde olabilir?” sorusunu şöyle cevaplandırdı:

24 Nisan haftasında 6 büyüklüğünde bir deprem etkisi görebiliriz. 2023’ün Ekim tutulmasının benzer bir görünümü var. Ortalama 6 şiddetinde deprem potansiyeli var. Çok fazla lokasyon belirlemek doğru olmaz ancak Doğu Bölgesi’nde deprem riski potansiyel olarak fazla. Tutulma sonrasında ekonomik ve doğal afet krizleri Türkiye’yi etkileyebilir.

mmmmmmm.jpg

“8 MAYIS HAFTASINDA GÖRECEĞİZ”

Tutulma haritalarında savaş görünümleri olduğunu işaret eden Taşçı “Hepsi mayıs itibariyle ortaya çıkacak. 8 Mayıs’ya yeni ay var. Bunlar hep kontrolsüz büyümelerdir. Hepsinin sonuçlarını 8 Mayıs haftasında göreceğiz” diyerek uyardı.

Deprem suçları soruşturmaları: Tutuklu sayısı 317'ye yükseldi - BBC News Türkçe

“NİSAN BİLANÇOSU AĞIR OLACAK”

Daha önce Gazeteci Sercan Kahveci’nin YouTube’da sunduğu Sercan Kahveci ile Çıkış programının konuğu olan Taşcı, yeni maden felaketine ilişkin şunları söylemişti:

Astroloji ve gökyüzü bizi yanıltmadı. Plüton Mars kavuşumunun olduğu aynı gün biz maden kazasını yaşamış bulunduk. Bu kesinlikle ikinci Çernobil vakası. Hem tarıma insanlığa uzun vadeli etkileri olacak. Önlem almazsak o toprak verimlilik, su asla aynı olmayacak acil önlem almamız gerekiyor. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Kanser vakaları, zehirlenme vakaları artacak. Nisan bilançosu ağır olacak.

monmnmn.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar