Müge Anlı gözyaşlarına boğulmuştu! 50 yaşındaki adamla evlenmek isteyen Lamia kararını açıkladı

Müge Anlı gözyaşlarına boğulmuştu! 50 yaşındaki adamla evlenmek isteyen Lamia kararını açıkladı

Kendisinden yaşça büyük bir adama kaçan 18 yaşındaki Lamia’yı, Müge Anlı buldu. Programda ailesiyle buluşan Lamia'nın söyledikleri herkesi şoke etmişti. Anlı'nın Lamia'yı ikna etme çabaları sonuçsuz kalmıştı. İşte tüm yaşananlar...

Müge Anlı'nın programında 18 yaşında evden kaçan Lamia bulunarak ailesine teslim edildi. Genç kız, canlı yayında 50 yaşındaki Murat'ı sevdiğini söyledi.

18lamia.webp

MÜGE ANLI GÖZYAŞLARINA BOĞULMUŞTU

Dünkü yayında Müge Anlı, saatler boyunca Lamia'yı ikna etmeye çalışırken gözyaşlarına boğulmuştu. Ailesi ise Lamia'ya yalvarmıştı.

ma1.webp

Yasaklı maddelerle ilişkilendirilen ve uygunsuz faaliyetlere bulaştığı iddia edilen bu kişiden kurtarılmaya çalışılan Lamia tüm uğraşlara rağmen kararından vazgeçirilemedi.

TÜM EKİP SEFERBER OLDU

Bugünkü programda Müge Anlı, yayının ardından yaşananları aktardı. Lamia'yı ikna etme çabaları yayın sonrasında da devam etti. Tüm ekip seferber oldu.

Annesi ve babasının çabaları sonuçsuz kalınca Lamia, dün akşam otobüse binerek Murat'ın yanına gitmeye karar verdi.

anne1.webp

EĞİTİMİNE DEVAM EDECEK

Müge Anlı ekibi, Uşak'a varmadan önce Lamia'ya ulaşıp onu ikna etti. Hatta onu evlerinde misafir ettiler. Lamia, bugünkü yayına başka bir ruh haliyle katıldı ve ailesinin yanına dönerek eğitimine devam edeceğini açıkladı.

lamia1.webp

NE OLMUŞTU

Naile Sayınkarakaya, 18 yaşındaki kızı Lamia’nın 47 yaşındaki bir kişi tarafından kaçırıldığını iddia ederek Müge Anlı’dan yardım istemişti.

Müge Anlı ve ekibi tarafından bulunan genç kız, bulunarak canlı yayına getirildi. Muratla ilişkisi olmadığını söyleyen Lamia, daha sonra Murat’ı sevdiğini söylemişti. Müge Anlı genç kızı ikna etme çabaları boşa çıkmıştı.

İlgili Haberler