Müsavat Dervişoğlu Akşener ile Erdoğan görüşmesi sonrası suskunluğunu bozdu

Müsavat Dervişoğlu Akşener ile Erdoğan görüşmesi sonrası suskunluğunu bozdu

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürpriz görüşmesin ardından sessizliğini bozdu.

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Saray’daki sürpriz görüşmesi, siyaset gündeminin merkezine oturdu.

aksenererdogan.png

Kulisleri hareketlendiren görüşmenin hemen ardından gözler, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na çevrildi. Dervişoğlu’ndan ilk açıklama geldi.

erdogan-aksener.png

“AKŞENER BENİ ARAYIP BİLGİLENDİRDİ”

Halk TV canlı yayınında konuşan Dervişoğlu, Akşener'in görüşmeye ilişkin kendisini bilgilendirdiğini belirterek şunları söyledi:

Devlet ve siyaset hayatında önemli görevler yapmış insanların bu ziyaretleri karşılıklı olarak yapmaları kadar doğal bir şey yok. Zannediyorum, Türkiye'nin karşı karşıya bulunduğu temel meselelerle alakalı olarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunmuşlardır. Sayın Genel Başkanımız (Akşener), ziyaretten sonra telefonla beni aramak suretiyle bilgilendirdi. Genel olarak Türkiye'yi konuştuklarına dair birtakım ifadelerde bulundular. Onun dışında 'özel' diye tanımlanabilecek herhangi bir açıklama yapmadılar.

İYİ Parti'de devir teslim | Rudaw.net

AKŞENER’E CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞI VERİLİR Mİ?

Dervişoğlu, Meral Akşener’e Cumhurbaşkanı Yardımcılığı verilmesi yönündeki iddialara ilişkin ise buna ihtimal vermediğini belirtti.

İlgili Haberler