Narin’in annesinin ifadesi ortaya çıktı! Ağzından kaçırdı

Narin’in annesinin ifadesi ortaya çıktı! Ağzından kaçırdı

Ölümüyle Türkiye’nin yüreğini yakan minik Narin’in annesi Yüksel Güran’ın ifadesi ortaya çıktı.

Narin’in annesinin ifadesi ortaya çıktı

Kaybolduktan 19 gün sonra ölü bulunan Narin Güran’ın cinayetine ilişkin anne ve ağabeyin de içinde bulunduğu 8 kişi tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi.

Narin’in ölümüne ilişkin her gün başka bir teori ortaya atılmaya devam ederken son olarak anne Yüksel Güran ile amca Salim Güran’ın yasak aşk yasadığı iddia edilmişti.

Skandal iddianın ardından gözaltına alınan anne Yüksel Güran’a bu soruda da soruldu.

NTV’de yer alan habere göre, Narin’in annesi Yüksel Güran'ın savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Hakkındaki tüm iddiaları reddeden sorgu sırasında soğukkanlı ve sakin davranan anne Yüksel Güran, soruların çoğuna “Bilmiyorum, haberim yok ve görmedim” diye cevap verdi.

Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran'ın savcıya verdiği ifade ortaya çıktı! - Şehrivan | Van Haber | Van Haberleri | Son Dakika Güncel Haberler

“UTANÇ DUYUYORUM”

Yüksel amca Salim Güran ile ilişki yaşadığı iddialarına “Böyle bir şey kesinlikle yok bu iddialardan utanç duyuyorum. Narin’i kim öldürdüyse Allah belasını versin” cevabını verdi.

Güran “Narin seni ve amcayı gördüğü için mi öldürdünüz?” sorusuna, “Hayır böyle bir şey kesinlikle yok” yanıtını verdi.

ANNE AMCAYI 3 KEZ ARAMIŞ

Anne Güran, savcının 15:15’ten sonra amcayı üç kez aramasını sorduğunda ise “Bir kez yanlışlıkla aradım. Başka da kendisini aramadım” dedi. "Telefonunu başka birisi kullanıyor mu?" sorusuna ise "Hayır" cevabını verdi.

Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran'ın ifadesinin tam metni

“SALİM KIZIMA NİYE ZARAR VERDİ BİLMİYORUM”

Anne Güran’ın ifadesinin sonlarına doğru "Salim kızıma niye zarar verdi bilmiyorum" demesi dikkat çekti. İtirafçı Nevzat Bahtiyar hakkında da konuşan Güran “Salim ve Nevzat’ın arası çok iyiydi. Sürekli birlikte bir yerlere gidiyorlardı. Bizim de aile olarak kimseyle bir husumetimiz yoktur. Narin'i kimin kaçırdığını kimin öldürdüğünü bilmiyorum" dedi.