Oğuz Murat Aci’nin eşinin notu ciğerleri yaktı! Eylem Tok’un katil oğlu hayattan koparmıştı

Oğuz Murat Aci’nin eşinin notu ciğerleri yaktı! Eylem Tok’un katil oğlu hayattan koparmıştı

Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan kaza sonrası ABD'ye kaçan anne Eylem Tok ile katil oğlu Timur Cihantimur hakkında Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarılmıştı. Oğuz Murat Aci'nin eşi Şükriye Aci'nin yaptığı paylaşım yürekleri dağladı.

Eylem Tok ile estetik cerrah Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu Timur'un karıştığı kazada, evli ve bir çocuk babası olan Oğuz Murat Aci yaşamını yitirmişti.

1-or96.png

OLAYIN ARDINDAN YURT DIŞINA KAÇMIŞLARDI

Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok tarafından önce olay yerinden ardından ülkeden kaçırılmıştı. Firari Eylem Tok ve Timur Cihantimur hakkında kırmızı bülten çıkarılmıştı.

Eylem Tok ile estetik cerrah Bülent Cihantimur'un oğlu Timur'un, aile aracıyla karıştığı kazada yaşananlar tüm Türkiye'nin yüreğini dağlamıştı.

2-i7sl.png

DÖRT KİŞİ DE YARALANMIŞTI

Timur'un arkadaşlarıyla yaptığı yarış sırasında yol kenarında bekleyen ATV sürücülerine çarpışı sonucu hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nın yanı sıra dört kişi de yaralanmıştı.

3-juj1.png

"DİLEĞİM KABUL OLMAMIŞ"

Oğuz Murat Acı'nın eşi Şükriye Acı ise sosyal medya paylaşımıyla herkesin yüreğini dağladı. Şükriye Acı, eşiyle çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak, "Yıllar önce sana dair bir dileği küçük bir şişeye yazıp bu fotoğraflarla birlikte çerçeveletmiştin. Bir süre sonra yer bulamayınca kaldırmıştım. Bugün yeniden buldum. Ne yazık ki dileğimiz gerçekleşmedi" ifadelerini kullandı.

4-3kkw.png

“DÜNYANIN EN MERHAMETLİ İNSANIYDI”

Geçtiğimiz aylarda eşinden bahseden Şükriye Acı, Oğuz Murat Acı'nın dünyanın en merhametli insanı olduğunu vurgulamıştı. Deprem zamanında Hatay'a gidip yardım ettiğini anlatan Acı, eşinin yardımseverliğine ve iyi kalbine vurgu yaparak, "Onun iyi kalbini sevmiştim, her zaman arkamdaydı" şeklinde konuşmuştu.

5-xgdn.png

6-jucv.png

7-bshx.png

10-qkzh.png

İlgili Haberler