Fatih Altaylı Filenin Sultanları’na babalık yaptı! Önce federasyona sonra THY’ye yargı dağıttı

Fatih Altaylı Filenin Sultanları’na babalık yaptı! Önce federasyona sonra THY’ye yargı dağıttı

Filenin Sultanları’nın THY uçağında 13 saat boyunca ekonomi bölümünde uçmasına bir tepki de gazeteci Fatih Altaylı’dan geldi. Altaylı, THY’ye ye resmen yargı dağıttı!

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları, dün 13 saatlik Amerika uçuşunda kendilerine ekonomi bölümünde yer veren Türk Hava Yolları’na tepki göstermişti.

Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, Eda Erdem, Hande Baladın gibi oyuncular, sosyal medya hesaplarından uçakta fotoğraflar paylaşmış, THY’ye ye tepkilerini bir bir sıralamıştı.

“Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam, bize gelince ekonomi” diyen Ebrar Türk Hava Yolları’na tepki gösterdi.

Türkiye’nin konuştuğu olayın ardından bir tepki de gazeteci Fatih Altaylı’dan geldi.

ekran-goruntusu-2024-05-27-114353.png

“BU KIZLAR HER ŞEYİN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

YouTube hesabından paylaştığı videoda konuyu değerlendiren Altaylı, Türkiye Voleybol Federasyonu'nu hedef alarak şöyle tepki gösterdi:

Bunlar herhangi bir yere gitmiyor, Amerika'da turnuvaya gidiyor. Bunlar geçen sene Türkiye'ye uluslararası takım sporlarında dünya şampiyonluğu, Avrupa şampiyonluğu getirmeyi başarmış tek takım sporumuz. Bu kızlar her şeyin iyisini hak ediyor.

Eda Erdem...

“BUNLARIN ISIRIĞI DAHA ÖLDÜRÜCÜ”

Onlar dangalak, net! Sokak köpeklerini uyutacaklarına bu sosyal medya köpeklerini uyutsunlar daha iyi. Bunlar daha zararlı, bunların ısırığı daha öldürücü. Bu rezillerin sosyal medya hesapları tamamen kapatılmalı.

ekran-goruntusu-2024-05-27-114418.png

“BU KIZLARIN 3 TANE 5 TANE BİLETİ Mİ BATAR?”

Türk Hava Yollarına da haksız diyemeyeceğim” diye belirten Altaylı “Bir açıdan haksız ama bu Voleybol Federasyonu ne işe yarıyor? Parasını nereye harcıyor? Voleybol Federasyonu'nun deve dişi gibi bir sürü sponsoru var. Bu kızların 3 tane 5 tane bileti mi batar? Oturursun THY ile konuşursun, ekstra sponsorluk alırsın. Alamıyorsan da başka bir yöntem geliştirirsin” dedi.

Türk Hava Yolları, IATA'nın Havayolu Perakende Konsorsiyumu'na dahil oluyor - Dünya Gazetesi

“THY DE SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİL”

Altaylı, THY tepkisini ise şöyle gösterdi: THY de sütten çıkmış ak kaşık değil. Madrid'e yine bir güruhu götürmüşler; beleşçi, avantacı güruhu götürmüşler. Gazeteciler, birtakım oyuncular, şunlar bunlar, doldur uçağı... Neymiş, Madrid-İstanbul seferlerinin başlamasının 40. yıl dönümüymüş. Ne kadar beleşçi varsa uçağa, haydi yallah!

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, tepkiler sonrası yaptığı açıklamada sorumluluğun federasyonda olduğunu vurgulamıştı.

Federasyondan yapılan açıklamada ise “Federasyonumuz, bağlı olduğu mevzuatlar gereğince Business Class bilet alamamaktadır” diyen ifadelerine yer verilmişti.

Ebrar'dan sonra bir tepki de Zehra Güneş'ten geldi.

İlgili Haberler