Ölüm hastanesine 'Bebek dostu' unvanı verilmiş! Katil çetenin yüzsüzlüğü bitmek bilmiyor

Ölüm hastanesine 'Bebek dostu' unvanı verilmiş! Katil çetenin yüzsüzlüğü bitmek bilmiyor

Yenidoğan Çetesi’nin lideri doktor Fırat Sarı’nın çalıştığı hastaneye ilişkin yeni detay, ‘Bu ne utanmazlık’ dedirtti.

Ölüm hastanesine 'Bebek dostu' unvanı verilmiş!

Sağlıklı bebekleri yoğun bakımda yatırıp, aileler ve SGK'dan para alarak bebeklerin ölümüne sebep olan Yenidoğan Çetesi’ne ilişkin soruşturma sürerken, iddianamede ismi geçen 19 hastaneden 9’u kapatıldı.

Türkiye'yi sarsan sağlık skandalında terör örgütü PKK'dan hapis yatmış katil Doktor Fırat Sarı hakkında da yeni bilgiler ortaya çıktı.

Yenidoğan çetesi lideri Fırat Sarı'nın ifadesi dehşete düşürdü: PKK örgüt üyeliğinden 5 yıl cezaevinde yattım

Gazeteci Barış Terkoğlu, Cumhuriyet’te bugünkü köşesinde Türkiye’nin konuştuğu büyük sağlık skandalına ilişkin yeni detayları kaleme aldı.

Yenidoğan Çetesi'nin lideri, 12 bebeğin katili doktor Fırat Sarı’nın görev yaptığı Özel Reyap Hastanesi'ne Sağlık Bakanlığı tarafından 'Bebek dostu' hastane unvanı verildiği ortaya çıktı. Mide bulandıran olayın detayları, bu kadar da olmaz dedirtti.

DOKTOR FIRAT SARI KİMDİR (Biyografi-Kariyer)? Doktor Fırat Sarı nereli, hangi hastanelerde çalıştı? Yenidoğan Çetesi lideri olduğu iddia edilen Fırat Sarı hakkında merak edilenler - Hürriyet Son Dakika Haberleri

“BEBEK DOSTU HASTANE” UNVANI VERİLMİŞ

Terkoğlu “Skandal öyle büyük ki” diyerek şunları söyledi: Özel hastane sahibi sağlık bakanı yapıldı. O da özel hastanelere “ne kadar yoğun bakım bebeği o kadar rant” düzeni kurdu. Denetleyip uyaranlara “sus” denildi. Yataklar dolsun diye yenidoğan bölümlerinin taşeronlaşmasına göz yumuldu. Bebekler para için hasta sayıldı. Yenidoğanlar ölüp eski sağlık bakanının hastanesi kapatılınca da gözümüzün önünde olan bitene hepimiz şaşırdık!

Bebek ölümlerinden sorumlu olduğu için bugün kapatılan Reyap Hastanesi’ne Sağlık Bakanlığı tarafından “Bebek Dostu Hastane” unvanı verilmiş. Sonuç olarak...Evet, para için yenidoğan yataklarına hapsedilen bebekler katledildi.

İlgili Haberler