Otel odası fotoğraflarını ifşa etti! Candan kardeşler birbirine girdi! Sazan değil yasak aşk sarmalı

Otel odası fotoğraflarını ifşa etti! Candan kardeşler birbirine girdi! Sazan değil yasak aşk sarmalı

Kısa süre önce tahliye olan Bahar Candan, ablası Nihal’in ifşa etti. Yasak aşk skandalı sonrası kardeşler birbirine girdi.

Bahar Candan ablasının otel fotoğraflarını ifşa etti

Kara para aklama ve suç örgütüne üye olma suçlamasıyla tutuklanan, yaklaşık 1 ay önce tahliye olan ünlü fenomen Bahar Candan, sosyal medya hesabından skandal paylaşımlar yaptı. Candan, ablası Nihal Candan’ı tek tek fotoğraflarla ifşaladı. İşte çok konuşulan yasak aşk sarmalı…

bahar 6

Katıldıkları moda programıyla ünlenen Candan kardeşler dolandırıcılık şüphesiyle tutuklanmış, abla Nihal Candan cezaevinde 37 kiloya düşerek hastalanmış bu nedenle tahliye edilmesine karar verilmişti. Kısa süre önce kardeşi Bahar Candan da tahliye edilmişti.

BAHAR 3

Eski hayatına geri dönmeye çalışan Bahar Candan, sosyal medya hesabından sevgilisi ve ablası hakkında çarpıcı iddialar ortaya attı.

whatsapp-image-2024-10-15-at-14-36-25.jpeg

Art arda paylaşımları sıralayan Bahar Candan ablası Nihal’i ifşa etti.

Candan, evli ablasının erkek arkadaşıyla birlikte aynı otel odasında kaldığını iddia ederek “Abla, hayatında aldatılmayı, bakım odasında çirkin erkeklerle sevgili olmayı her şeyi sindirdin bir Bahar Candan'ı sindiremedin. Kocası ablama bakmak istemiyor diye annem ablamı benim sevgilime vermiş. Ben çok yalnızım ruhen çöküşteyim. Bana yardım edin sesimi kimse duymuyor” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-10-15-at-14-36-24.jpeg

İlgili Haberler