Serinlemek için denize girmişti. Okul müdürü canından oldu

Serinlemek için denize girmişti. Okul müdürü canından oldu

Şile Sofular Plajı'nda sabah saatlerinde arkadaşlarıyla denize giren Memduh Alparslan Cıngıloğlu, bir süre sonra gözden kayboldu. Yapılan arama çalışmalarının ardından Cıngıloğlu'nun cansız bedeni plajdan 1.5 kilometre uzaklıkta bulundu.

Sabah Şile Sofular Plajı'nda üzücü bir olay meydana geldi. Pendik İTO Özel Eğitim Uygulama Okulu müdürü olarak görev yapan Memduh Alparslan Cıngıloğlu (49), dün sabah arkadaşlarıyla birlikte kamp yapmak için mesire alanına gitmişti.

78040-4.jpg

Geceyi kamp alanında geçiren Cıngıloğlu ve beraberindeki 3 arkadaşı sabah erken saatlerde denize girdi. Ancak bir süre sonra arkadaş grubundan biri boğulma tehlikesi geçirdiği için ekipler tarafından kurtarıldı. Bu sırada ise Cıngıloğlu denizde gözden kayboldu. Olayın bildirilmesi üzerine Şile Sofular Plajı'na İtfaiye Sualtı Arama Kurtarma, Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri sevk edildi.

78040-2.jpg

Dalgıçlar tarafından yapılan uzun süreli arama kurtarma çalışmaları sonucunda Cıngıloğlu'nun cansız bedeni, kaybolduğu bölgeden yaklaşık 1.5 metre uzaklıkta öğle saatlerinde bulundu. Üç çocuk babası olan Cıngıloğlu'nun cenazesi, Şile Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

78040-3.jpg