Sinan Oğan Kılıçdaroğlu’nu desteklemek için tek şartını açıkladı

Sinan Oğan Kılıçdaroğlu’nu desteklemek için tek şartını açıkladı

Cumhurbaşkanlık seçilerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini duyuran Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu’nu tek bir şartla destekleyebileceğini açıkladı.

Seçim dönemindeki açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Sinan Oğan, Çorum’da partisinin il başkanlığı binasının açılışını yaptı.

Sinan Ogan, Çorum'da partililerle buluştu “Türkiye'de erken seçim olabilir” - Çorum Haberleri - Çorum Son Dakika Haberleri

Oğan, burada yaptığı konuşma sırasında 14 Mayıs’a ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Oğan’ın CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ilişkin sözleri ise dikkat çekti.

Sinan Oğan Çorum'da konuştu: "Son üç yıl yanlış yapılan ekonomi politikasının ceremesini çekiyoruz"

Oğan, şunları söyledi:

Sayın Kılıçdaroğlu ile de olumlu olarak anlaşsaydık ki biz bunu bir şeyin karşılığı olarak yapmayacaktık. Parlamento çoğunluğunu kendilerinde görseydik, HDP ile aralarında mesafe koyduklarını kendilerinde görseydik ve 22 yıla rağmen, hala cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda ikinci çıkmayıp birinci çıksaydı o zaman desteklerdik, niye desteklemeyelim?

Sinan Oğan'dan Çorum'da erken seçim açıklaması - Çorum Hakimiyet

“HER METREKARESİNDE EMEĞİM VAR”

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda "Cumhur İttifakı'nı destekleme sürecinde ekonomik bir destek aldınız mı?” sorusunu ise şöyle cevaplandırdı:

Şimdiki yaşadığımız ev 2020 yılında aldığımız benim Instagram hesaplarına baktığınızda oralarda paylaştığımız, her metrekaresinde emeğim olan bir yer. Maalesef ki insanlar, illa bir şey almanızı bekliyor. Yani hiçbir şey almadan da ülkenin istikrarı ve istikbali için de destek verebilirsiniz. Bir taraf diyor size cumhurbaşkanlığı yardımcılığı önerdi. Kabul etmediniz ki sayın Kılıçdaroğlu önerdi. Biz bir şeyin pazarlığını yaparak destek vermedik.

Sinan Oğan'dan Çorum'da erken seçim açıklaması - Çorum Hakimiyet

İlgili Haberler