Ünlü şarkıcı kız arkadaşını önce kovaladı sonra yerlerde sürükledi! Görüntülerin ortaya çıkmaması için ne teklif etti

Ünlü şarkıcı kız arkadaşını önce kovaladı sonra yerlerde sürükledi! Görüntülerin ortaya çıkmaması için ne teklif etti

Son dönemde şiddet, istismar, taciz ve cinsel saldırı gibi suçlamalarla gündeme gelen ABD'li ünlü şarkıcı Sean Combs'un otelde kız arkadaşına tekmelerle saldırıp ve yerde sürüklediği görüntüler ortaya çıktı.

2016 yılında kaydedilen bu görüntüler, Combs'un o dönemdeki kız arkadaşı Cassie'ye şiddet uyguladığını belgeliyor. Ünlü şarkıcının, beline sardığı bir havluyla otel koridorunda Cassie'yi kovaladığı anlar gündeme bomba gibi düşmüştü.

lpol.jpg

TEKMELERLE DEFALARCA SALDIRDI

Combs'un, asansöre binmeye çalışan Cassie'yi yakalayıp yere fırlattığı, ardından yerde hareketsiz yatan kadını defalarca tekmelediği görülüyor. Daha sonra, Cassie'nin çantasını alıp kapüşonundan tutarak odalarına sürüklediği anlar kameralara anbean yansıyor.

640xauto-002.webp

GÖRÜNTÜLERİ SAKLAMAK İÇİN PARA TEKLİF ETMİŞ

Combs'un, bu görüntülerin yayımlanmaması için otele 50 bin dolar ödemeyi teklif ettiği iddia edildi. Görüntülerden iki gün sonra, Combs ve Cassie'nin "The Perfect Match" adlı filmin galasında kırmızı halıda el ele poz vermeleri ise dikkat çekmişti.

71611691007-afp-afp-343-x-9-dn.webp

Cassie'nin avukatı yaptığı açıklamada, "Yürek burkan bu video, Bay Combs'un rahatsız edici ve yırtıcı davranışını gözler önüne serdi. Bayan Ventura'nın (Cassie) bu olayı gün ışığına çıkarmak için gösterdiği cesaret ve metaneti kelimelerle ifade etmek mümkün değil," dedi.

00p.jpg

Cassie, geçen yıl Combs'a tecavüz ve bir dizi başka suç işlediği iddiasıyla da dava açmıştı.

DAHA ÖNCE DE SEKS TİCARETİYLE SUÇLANMIŞTI

Ünlü rapçi Puff Daddy’nin Los Angeles, Miami ve New York’taki mülklerine düzenlenen baskınların, New York'ta devam eden seks ticareti soruşturmasıyla bağlantılı olduğu ortaya çıkmıştı. Baskında birkaç kişi gözaltına alınmıştı.

İlgili Haberler