Ünlü şarkıcı Mahmut Tuncer de estetik furyasına katıldı! İşte son hali

Ünlü şarkıcı Mahmut Tuncer de estetik furyasına katıldı! İşte son hali
Ünlüler arasında estetik ameliyat trendine katılan son isim Mahmut Tuncer oldu. Tuncer’in son görüntüsü sosyal medyada olay oldu.

Bu sene ünlüler arasında estetik operasyonları arttı. Ünlüler arasındaki estetik furyasını başlatanlardan biri de ünlü şarkıcı Mustafa Sandal. Sandal botoks yaptırdıktan sonra yeni görünümüyle dikkatleri üzerine çekmişti.

s-5c169330cb7cdd63d6c79e110f281c45986e9fc8.webp

Mustafa Sandal'ın sonrasında Rafet El Roman'ın aşırı botoks kullanımına dair görüntüler ortaya çıkmıştı. El Roman, durumu kabul edip yakışıklılığının bozulduğunu itiraf etmişti. El Roman'ın ardından ünlü şarkıcı Sertab Erener'in yeni görüntüsü ise hepimizde şok etkisi yaratmıştı. Erener’den sonra ise Halayın kralı, esprilerin ustası olarak bilinen Mahmut Tuncer de estetik furyasına katıldı.

s-889c98d63fa30e845170f630c7e07d359325478b.webp

Ünlü şarkıcı Mahmut Tuncer, göz altı torbalarını aldırıp alnına botoks yaptırdığı görüldü.

İşte Mahmut Tuncer’in son hali...

s-165095f9ea4a79d9d79a55ecb89b2a4a5d7d7b85.webp

MAHMUT TUNCER KİMDİR

Mahmut Tuncer, 1961 yılında Şanlıurfa'da Türkmen kökenli bir ailenin beşinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Futbol hayatına Urfaspor'da profesyonel olarak başladı ancak ses sanatçılığına yönelik bir ilgisi yoktu. Amatör olarak şarkı söylemeye başladığında arkadaşları tarafından sesinin potansiyeli fark edildi. Şanlıurfa'nın kurtuluşunu kutlamak için düzenlenen bir etkinlikte sahneye çıkması önerildi ve bu performansıyla dikkat çekti.

Ankara'dan gelen Mehmet Ali Yanıkoğlu'nun teklifiyle sanat dünyasına adım atan Tuncer, Belkıs Akkale'den halk müziği eğitimi aldı. TRT Radyosu'nun düzenlediği sınavlarda birinci olarak ilk albümü "Uyandım Sabah ile"yi 1980 yılında çıkardı. Bu albümle birlikte müzik kariyerine hızlı bir giriş yaptı ve ardından hemen hemen her yıl yeni albümlerle dinleyicilerle buluştu.

1988'de yaşadığı trafik kazası hayatında dönüm noktası oldu. Kafa derisine yüzlerce dikiş atılmasına rağmen mücadeleci ruhuyla kariyerine devam etti. 1990'ların başından itibaren Flash TV'de eğlence programları sunarak televizyon dünyasında da tanındı.

Ses sanatçılığının yanı sıra, 20 filmde başrol oyuncusu olarak yer aldı ve toplamda 80'den fazla beste yaptı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar