Evlilik için gün sayan! Serap Belovacıklı ve Ümit Özlale sessizliğini bozdu

Evlilik için gün sayan! Serap Belovacıklı ve Ümit Özlale sessizliğini bozdu
Spiker Serap Belovacıklı ve İYİ Parti Milletvekili Ümit Özlale'nin evlilik haberlerinin çıkmasının ardından çift, sessizliklerini bozdu. Belovacıklı, yaptığı bir paylaşımla "Omuz omuza, birlikte mücadele edecek iki birey olarak yola çıkmaya hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ve İYİ Parti İzmir Milletvekili olan Ümit Özlale'nin evleneceği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Bu haberin ardından Spiker Serap Belovacıklı kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak iddialara yanıt verdi.

Serap Belovacıklı, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Özel hayatımızı böyle bir gündemde malzeme yapmak ne benim ne Ümit’in isteği. İnsanlar geçinemiyor, ülkede hukuksuzluk diz boyu… Birbirinden ÇIKARI olmayan, birbirini seven, sınırlarına, değerlerine, işlerine saygı gösteren, hayatını paylaşmaktan mutluluk duyan, hayatla, birlikte, omuz omuza mücadele edecek iki insan olarak bir yola çıkıyoruz. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Kötü yorum yapanların da canları sağolsun."

screenshot-1-n2u5.jpg

SERAP BELOVACIKLI KİMDİR

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Serap Belovacıklı, Türkiye medya sektöründe kendini kanıtlamış başarılı bir sunucu ve iletişim uzmanı. Kariyerine Olay TV'de başlayan Belovacıklı, hızla yükselerek çeşitli önemli medya kuruluşlarında görev aldı. Profesyonel sunuculuk yeteneği ve iletişim alanındaki başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Haber Global kanalında sunduğu "Büyük Strateji" programıyla izleyicilerin takdirini kazandı. Şu anda Sözcü TV'de bir programa moderatörlük yapıyor.

ÜMİT ÖZLALE KİMDİR

Ümit Özlale, Almanya'ya işçi olarak göç etmiş Girit Türkü bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Bornova Anadolu Lisesi'nde ortaokulu tamamladıktan sonra İzmir Fen Lisesi'nde lise eğitimine devam etti. Lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü'nde 1995 yılında tamamladı. Ardından ABD'deki Boston College'da yüksek lisans ve doktora eğitimlerini 1998 ve 2001 yıllarında tamamladı.

2001 yılında Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü'nde öğretim üyesi olarak göreve başladı. 2006 yılında doçent unvanını aldı ve 2011 yılında profesör oldu. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde 2009-2013 yılları arasında, sonrasında ise Özyeğin Üniversitesi'nde öğretim üyeliği yaptı ve Ekonomi Bölüm Başkanlığı görevini üstlendi. Halen Harvard Yaz Okulu'nda Kalkınma Ekonomisi dersleri verdi. 2015 yılında akademisyenler tarafından kurulan danışmanlık şirketi Sectoral and Economic Analysis Lab (SEAL)'in kurucu ortağı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar